Loveboat2.0 New Years Eve

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

NYE, vrijdag 31 december start met ENVY op de OCEANDIVA een nieuwe reeks Loveboat2.0 feesten. De komende 7 edities staat het cruiseschip in het teken van de klassieke zeven zonden!

Met de 7 sins keert de Loveboat terug naar haar roots waar creativiteit en spanning hoog in het vaandel staan. Een nieuwe reeks themas gaat natuurlijk gepaard met de nodige creatieve wijzigingen. Voor de komende 7 flyers hebben we topfotograaf Cornelie Tollens weten te strikken, ze kwam recent in het nieuws met haar Playboy shoot van Georgina Verbaan. Qua decor en entertainment valt er ook veel te verwachten.

Envious Eve confesses:

Dear Father, Forgive me for I have Sinned
I was possessed by jealousy when I saw her,
I just couldnt resist cutting off Lucys luscious locks


Hoe jaloers ben jij?

Oud en nieuw op de Loveboat betekent een mix van pumping house music, uitdagend entertainment, heftig decor en de welbekende Loveboat vibe.

De muzikale regie in de Convent is in handen van loveboats favoriete kapiteins van dit jaar: Lacroix, Victor Coral, Didier Stijn, Marysol, Richard Griffin, en resident The Funky Bastard. Met deze line-up is er in ieder geval weinig extra vuurwerk meer nodig.

In de Sanctuary draait multitalent Kareem Rahani een extra lange set, eerder dit jaar bracht hij al een waanzinnige vibe met zich mee, nu krijgt hij nog meer de kans zijn unieke sound neer te zetten. Hij wordt ondersteund door Mana en Phil Horneman, resident van onder andere WickedJazzSounds en Paleis Soestdijk.

Nieuw is deze keer de samenwerking met Beep, tickets kunnen van nu af naast de huidige voorverkoopadressen ook via internet en je mobiele telefoon gekocht worden. Voor meer informatie www.beep.nl


Healers & Beads presents: Loveboat 2.0!Loveboat2.0 Envy
1st edtition based on the 7 sins


NYE, Friday 31 december
Passenger Terminal(PTA), Piet Heinkade 27, Amsterdam

Convent:
Djs: Lacroix, Victor Coral, The Funky Bastard, Marysol, Stijn

Sanctuary:
Djs: Kareem Rahani, Phil Horneman, Mana

Entrance 37,50 incl. wardrobe, excl. presale
Boarding 00.30
Sailing 03.00 05.00
End 06.30

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws