Wipneus & Pim in Nighttown

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het bekendste DJ-duo van Nederland dat met een uitgekiende feestmix heel Nederland plat krijgt. Na de eerste plaat gaat het dak er al af. Vrijdag 10 december wordt weer een onvergetelijke, swingende, feestelijke avond in Nighttown: Wipneus & Pim!

Wipneus & Pim, het bekendste DJ-duo van Nederland. Pim achter de draaitafels en Wipneus op het podium; het is een uitgekiende feestmix die heel Nederland plat krijgt.
Bezoekers komen verkleed met pruiken, zonnebrillen, overdreven make-up, in 3-delig pak of in een broek met wijde pijen. Het hoort er allemaal bij om het feest compleet te hebben. Natuurlijk spelen Wipneus & Pim een cruciale rol in het geheel. Zij organiseren danswedstrijden, stellen boybands samen, vragen je een nummer te zingen, starten de polonaise. Dat allemaal met publiek dat te pas en onpas op het podium verschijnt.

De jongens draaien volgens een volstrekt eigen feestformule: een ongekende hoeveelheid aanstekelijke dansklassiekers uit de afgelopen 30 jaar gecombineerd met prachtige imitaties, hilarische spelelementen en fragmenten van tv-tunes uit de jaren 70. De Wipneus & Pim show is een bijzonder dansbaar en visueel spektakel, een uniek feestconcept dat zijn gelijke niet kent. Mis het niet!

In de afgelopen jaren is het showduo Wipneus & Pim uitgegroeid tot een absoluut fenomeen binnen het Nederlandse zalencircuit. Dat het succesvol is bewijst het aantal optredens dat ze al gedaan hebben: 1.000 stuks! De show in Nighttown wordt daarmee hun 1.001ste show, op weg naar de 2.000ste!

VR 10.12 WIPNEUS & PIM + DJs
Aanvang: 22.00 uur
EUR 14,-
Voorverkoop bij Ticket Service, Plato, Restaurant LOS, HBO Cultuurbureau.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws