Win kaarten voor the Awakenings New Year Special

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De speciale vergunning voor de grootste indoorvuurwerkshow ooit is binnen en Monumental kan je verzekeren dat dit zo extreem zal worden dat je je start van 2005 nooit meer zal vergeten!

Samen met meer vierkante meters aan haarscherpe videowalls dan ooit en maar liefst 10 lasers zal deze aflevering de geschiedenis ingaan als visueel de meest indrukwekkende Awakenings tot nu toe.

Ook qua geluidsvolume hoef je je geen zorgen te maken want er is een prima decibelnorm vastgesteld. Er zal dus op deze allerlaatste aflevering in de NDSM met fink tekeer worden gegaan.

Awakenings geeft altijd topkwaliteit voor een redelijke prijs en deze aflevering zal dan ook net als alle afleveringen van de afgelopen 7,5 jaar wederom uitverkopen. Van Monumental kun je dus helaas geen desperate acties zoals twee kaarten voor de prijs van n of het weggeven van duizenden kaarten verwachten! Wat je wel kan verwachten is dat Phono tot de chosen few behoort die wl vrijkaarten mag weggeven. Klik hier voor de prijsvraag en de volledige line up. Let op: je kunt alleen meedoen als je geregistreerd Phono lid bent. Meld je dus snel aan als je dat niet bent!

Digiflyer
Check de digiflyer met onze nieuwe vriend Beatzilla (brute neefje van Jabba) want hij is echt te gek voor woorden. Stuur 'm via deze link direct door naar je vrienden en vriendinnen! www.awakenings.nl/coming_item.php?party_id=80

Dj- en livesets 29-10
Er staan al een paar livesets online van de oktober editie, de rest volgt zo snel mogelijk. Zie www.awakenings.nl/index.php?redirect=/sets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws