Morality @ MORE

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf vrijdag 26 November brengt de More je iedere vrijdag Morality, een clubavond die boven alles in het teken zal staan van lekker dansen, goed feesten en een hoop fun. Iedere vrijdag weer een andere line-up, maar altijd in het teken van Morality: toegankelijk, en een veelzijdige programmering van house tot electro en meer.

Het idee is voortgekomen uit de handen van een aantal creatieve clubbers, die wel graag echt een avond wilden hebben waar het ging om de fun en het feesten en waar je bovendien lekker naar toe kan gaan zonder een uur voor de spiegel te hebben gestaan. Morality is hier het geestekind van en vanaf vrijdag 26 november kan je er iedere week van proeven.

Er zal een aantal maandelijks terugkerende avonden zijn, zoals de Terry Toner & Herr Arter invite ... avond, Het doel is om zo veel mogelijke verschillende mensen en organisaties bij de avond te betrekken om zo een breed spectrum van clubmuziek binnen n concept neer te zetten.

More... opent haar deuren op vrijdag 26 November vanaf 10 uur met de Morality lift off.

Entree: 10 Voor meer informatie, surf naar www.theportal.nl of www.clubmore.nl of mail info@theportal.nl. Morality is een initiatief van club More en the immaculate conceptualists.

More... rozengracht 133, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws