HQ Extra Large gaat helemaal los!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 13 November as om 21:00 uur is het dan eindelijk zover. De grote broer van de HQ clubavond staat te trappelen. Geluid, licht, show en de beste Harddance... al deze aspecten zullen in de hoogste kwaliteit aanwezig zijn tijdens HQ Extra Large 2004.

Alle DJs, die komende zaterdag draaien op HQXL, hebben zich voorgenomen om gezamenlijk het meest indrukwekkende Harddance spektakel ooit neer te zetten. Hun platen worden ter gehore gebracht middels een geluidssysteem dat zich kan meten met die van het HQ-stage op Dance Valley Festival 2004. Daarnaast zijn alle andere essentile punten van een volwassen dance evenement tot in de allerkleinste details uitgewerkt. Hierbij kan gedacht worden aan een lasershow, decoratie maar ook aan de uitgekiende opstelling van de barren waardoor filevorming aldaar tot het minimum beperkt zal zijn. Net als bij de maandelijkse clubavond kunnen er voor HQ XL kaarten aan de deur gekocht worden.

De Docklandshal leent zich uitstekend voor dit spektakel. De hal straalt een rauw en industrieel imago uit, waar de echte HQ DJs zich perfect in thuis voelen.


This is amazing. I have never seen a venue like this before. I know there have been some parties here, but what you guys are doing with it is just to good to be true. I have played at Hardhoude Academy in October and I think that HQXL will be even better. Im really excited to see the Dutch crazy crowd again. I still have dreams about Dance Valley Festival. HQ ROCKS.

Aldus DJ Proteus, die dit jaar een gigantische sprong heeft gemaakt in de dance, waardoor hij nu zelfs in de DJ-Mag top 100 staat.

Voor de bezoekers met het openbaar vervoer willen kunnen vanaf het CS Amsterdam ieder half uur met de pont gaan die rechtstreeks naar de Docklands zal varen. Ook bestaat er de mogelijkheid om bus 35 en bus 94 te nemen vanaf het CS. Voor personen die met eigen vervoer willen gaan staat er een routebeschrijving op de HQXL site, die kan worden bezocht via www.udc.nl. Daar staat natuurlijk ook alle andere informatie op betreffende openbaar vervoer, line-up, HQXL album, tickets, etc.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws