Jamie Anderson vervangt Remy tijdens A.S.S.

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 10 december zal DJ Remy helaas niet te zien zijn in de Boerderij te Zoetermeer tijdens het maandelijkse A.S.S. feest. Vanwege een boeking in Amerika moest de organisatie op zoek naar een vervanger. Die is gevonden in de persoon van niemand minder dan de Brit Jamie Anderson!!! Samen met DJs Per en Jeroen Woortman (beide van de Earth feesten) zal hij een lekkere mix draaien van techno, tech-house en progressive.

Als kind ging Jamie Anderson met zn ouders regelmatig op vakantie in Nederland. Uit die tijd stamt dan ook zn bijzondere band met ons land. Anderson draait hier redelijk vaak. Hij was een vaste waarde in de Amsterdamse club More, verscheen op grote festivals als Dance Valley en Extrema en was On-resident in Off-Corso. De reden dat Jamie een veelgevraagde kracht is, is dat hij met zn eigenzinnige tech-house stijl een breed publiek naar de dansvloer trekt. De man is funky en jazzy. Iets wat hij waarschijnlijk overhield aan de muzieklessen die hij in geboortestad Bristol kreeg van de jazz-musicus Dave Buxton. Naast zn veelvuldige draaibeurten runt hij tussen het vliegen van hot naar her door, ook nog het eigen platenlabel Artform. Jamie Anderson zelf heeft getekend bij het label Rotation van Dave Angel.



Jamie Anderson...

Ook DJ Per is van de partij tijdens deze editie van A.S.S. DJ Per is een graag geziene DJ in binnen en buitenland. Hij is niet meer weg te denken uit de Amsterdamse partyscne en de drijvende kracht achter de welbekende Earth-parties. Hiermee haalde hij veel internationaal bekende dj's zoals John Digweed en Sasha naar Nederland. Verwacht van Per een lekkere progressive tech-house dj-set.

Jeroen Woortman is een upcoming talent die de DJ competitie van Earth won. Hiermee liet hij tientallen andere kandidaten achter zich en bewees een uitstekende DJ te zijn om een zaal op te warmen!

Kaarten kosten in de voorverkoop 8,50 en zijn te koop via Ticketbox. Aan de avondkassa kosten kaarten 10 euro. De deuren gaan open om 23 uur. Meer informatie is te vinden op www.asskicking.nl

Vrijdag 10 december 2004
A.S.S. met Jamie Anderson, DJ Per en Jeroen Woortman & VJ Fury
Aanvang 23 uur 04.30 uur

Toegang 8,50 (voorverkoop via ticketbox) / 10 euro avondkassa
Boerderij
Amerikaweg 145, Zoetermeer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws