Dave Ellesmere live @ Poema (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 10 September 2004 heeft Poema zijn deuren geopend aan de Drieharingstraat 22 in Utrecht. Een strakke programmering, een goed geluid- en lichtsysteem, een dj-booth die goed uitzicht geeft op de deejay, 3 bars en een chill area zullen er voor zorgen dat iedereen een onvergetelijke avond kan hebben. Sound Architecture is dan ook vereerd om onderdeel uit te mogen maken van deze nieuwe club door iedere laatste zaterdag van de maand een avondvullend programma neer te mogen zetten. Op 25 september zal de eerste keer plaatsvinden met Mark Broom (Pure Plastic, U.K.), Dave Ellesmere live (Kanzleramt) en Joachim.

In het openingsweekend van Poema leverde Joachim een strakke mix af waardoor het publiek naar hartelust bleef dansen. Waarschijnlijk heeft dit ook te maken met de ongelofelijke drive die hij heeft zodra het tempo van zijn set omhoog gaat. Swingend als een gek maar altijd geconcentreerd is hij soms met 3 decks bezig en draait hij regelmatig nieuw materiaal van Sound Architecture residents Joris Voorn en Biological.

Wachten is het op de tijd dat er persberichten met geluid zijn, want dan is het voor Dave Ellesmere een koud kunstje om de tent vol te krijgen met mensen. Gelukkig krijgt hij dit weekend ruim de kans om zijn sound aan de mensen over te brengen. Nadat hij de dag hiervoor in Nighttown Basement heeft gestaan zal hij in Poema voor de nodige "handjes in de lucht momenten" zorgen. We kunnen ook veel nieuw materiaal van deze man verwachten, waarvan sommige tracks uitgebracht gaan worden bij 100% Pure.

Als laatste zal een van de oprichters van het Engelse Pure Plastic recordings voor een ware techno explosie zorgen. Zijn naam, Mark Broom. Zijn sets hebben de typerende U.K. sound die voor een grote aanhang zorgt bij mensen als Dave Clarke. Mark is dan ook een graag geziene gast in Nederland op grote of kleine evenementen. Sound Architecture's eerste buitenlandse deejay was destijds ook al Mark Broom, en hij heeft ons nog nooit teleurgesteld.

Een bijkomend voordeel van Poema is dat het van elf uur s avonds tot zeven uur s ochtends geopend is. Hierdoor kunnen de deejays eindelijk de sets neerzetten waarin de mensen meegenomen worden op een avontuur, wat voorheen haast onmogelijk was in Nederland.

Meer info: www.poemaproductions.com en www.soundarchitecture.nl

Phono geeft kaarten weg! Surf snel naar Give Aways...


Sound Architecture at Poema
25 september 2004
Deejays: Mark Broom (U.K.) and Joachim
Live: Dave Ellesmere
Location: Poema, Haringstraat 22, Utrecht
Time: 23:00 07:00
Price: EUR 8,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws