Sessions @ Nighttown

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De wekelijkse techno-avond van Nighttown gaat komende vrijdag weer boomen in een opgefriste Basement. Verwacht daarom naast moddervette beats uit de speakers ook funky visuals om je heen. Als je op de FFWD Dance Parade bent geweest of op de bomvolle Sessions FFWD Afterparty, weet je dat de straffe techno en Sessions-sfeer garant staan voor een leuke avond!

VR 03.09 EQ Sessions
Bram Vank zal als echte deckjunkie weer achter de dj-boot te vinden zijn vrijdag. Bram startte in 2000 met het maken van eigen tracks in zijn thuisstudio naast zijn dj-carrire. Onder namen als Groove Doctor, Funkstar Criminal en R.B. Fusion veroverde hij dansvloeren in heel de wereld, omdat djs als Carl Cox en Seb Fontaine zijn vinyl in hun sets gebruikten. Klapper van de avond wordt de extra lange dj-set van resident Taras. Een marathon van deepgroovyprogressivetechhousefunk zoals hij het zelf noemt. Tshah heeft onder het motto London, baby! de visuals in handen.

VR 10.09 Love2party Sessions
Een nieuw seizoen Sessions wordt door Love2party ingeluid met de held van Rotterdam, Benny Rodrigues. Naast Benny is ook Dame achter de draaitafels te vinden. Deze Haagse schone draaide op het L2P-feestje van 12 december ook samen met Benny en zij zetten samen zo'n leuke avond neer dat we ze allebei teruggevraagd hebben. Dame zal deze keer de avond openen in haar eigen deep groovy stijl. Resident Sandeep is natuurlijk ook aanwezig en zal de avond in stijl afsluiten.


VR 03.09 EQ Sessions met Taras en Bram Vank
Zaal open 24.00 uur
EUR 7,-

VR 10.09 Love2Party Sessions met Benny Rodrigues, Dame en Sandeep
Zaal open: 24.00 uur
EUR 7,-

VERWACHT: 17.09 SESSIONS met BILLY NASTY

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws