Club Centro 360 gesloten

Partyscene Redactie | 23 augustus 2004
headlines


De club vierde in mei nog haar drie jarig bestaan en haalde zowat elke grote internationale artiest in de dj-booth. Paul van Dijk, Pete Heller, Derrick Carter en Darren Emerson, zijn slechts enkele namen van de lange lijst. Centro was de eerste club in Singapore met een 24-uurs licentie en vierde dat in november 2003 met een ‘from dusk till dusk’ event. Ook in Jakarta werd een Centro geopend en voor 2005 staat de opening van Centro in Kuala Lumpur gepland.

Centro Singapore besloot de deuren te sluiten, nadat onderhandelingen met de verhuurder over het huurcontract op niets waren uitgelopen. De prijs zou te veel zijn gestegen en de club zou voor een vierde van het bedrag dezelfde ruimte elders kunnen huren. Een aantal weken geleden kwam Centro onder de aandacht in locale kranten omdat het een enorme achterstand in huur zou hebben opgelopen. Al eerder hing de club sluiting boven het hoofd, maar dit werd net op tijd voorkomen.

De club bedankt op haar site alle promotors, dj’s en bezoekers die de afgelopen jaren zijn geweest en zegt elders in 2005 te zullen heropenen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws