Pre-party FFWD Heineken Dance Parade

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 13 augustus maakt Rotterdam zich klaar voor het grootste evenement van het jaar; de FFWD Heineken Dance Parade. En natuurlijk komen de partygangers daarvoor massaal naar het Strand aan de Maas om alvast helemaal los te gaan bij de enige echte officile pe-party. Internationale en nationale DJs draaien daar tot de zon in de Maas ondergaat.

Op het Strand aan de Maas dans je vanaf 17.00 op the Son of a Beach Tour. DJ Gee van Bora Bora in Ibiza en DJ Gary G van de Gecko bar in Koh Samui beginnen met hun pompende set. Natuurlijk ontbreekt ook onze Nederlandse trots niet en dus komen Cleon MacNack & Quinten de Rozario het buitenpodium op met hun vinyl beats. Samen veranderen zij het Strand aan de Maas in een ware dance-arena. Als na 23.00 de DJs van het buitenpodium verdwijnen draait de bloedmooie thaise Nakadia verder in Beachclub Rotterdam. Kaartjes voor de Pre-party FFWD Heineken Dance Parade kosten 7,50 en zijn te koop aan de bar van Beachclub Rotterdam. Voor meer info kijk je op www.strandaandemaas.nl of href="http://www.ffwdheinekendanceparade.nl" target="_blank">www.ffwdheinekendanceparade.nl.

Je vindt het Strand aan de Maas op het Leuvehoofd aan de voet van de Erasmusbrug. Je kunt er heerlijk eten, drinken en genieten van alles wat er te doen is. Check www.strandaandemaas.nl voor up to date informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws