Win een volledig verzorgd FFWD weekend in Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Onder de noemer Free Sessions bieden 4 Rotterdamse dance-organisaties deze zomer een vrijdagavond aan in de Basement van Nighttown met gratis toegang. Zo hebben EQH, Love2party, Strictly Techno en Sound Architecture om en om hun eigen vrijdag. Op 13 augustus wordt met een gratis FFWD preparty het zomerseizoen afgesloten met niemand minder dan Detroit Legend Kevin Saunderson. Maar dat is nog niet alles. Vanaf september gaat Sessions pas echt uitpakken met wekelijks vette line-ups en lage entreeprijzen. Verwacht grote internationale en nationale techno en tech-house djs.

Naast de Free Sessions FFWD preparty host Sessions ook een truck op de dance parade zelf en zal het weekend in stijl worden afgesloten met een gratis afterparty in de grote zaal van Nighttown. Verwacht djs als Estroe, Joachim, Sandeep, Perry en Taras op de truck en de afterparty. Of dit alles nog niet genoeg bied Sessions jou de mogelijkheid om een geheel verzorgd deluxe Sessions FFWD weekend met alles erop en eraan te winnen.


Win met je eigen party foto
Wat moet je doen om kans te maken op dit complete FFWD pakket? Eigenlijk heel simpel. Sessions is op zoek naar de leukste, gekste, bizarste, raarste of mafste party foto van deze zomer. Ben jij naar een van de Free Sessions in Nighttown geweest, Free Vibes in Cafe dAnvers of naar een van de grote festivals zoals bijvoorbeeld Extrema, Awakenings, Dance Valley of Supernatural? Heb jij daar die ene geweldige foto gemaakt? Doe dan mee! Ga naar
www.thingstodoyourthing.com
, registreer jezelf en maak je eigen account aan. Vervolgens zet je een of meerdere van jou leukste fotos erop voorzien van een pakkende tekst. Uit alle deelnemers worden uiteindelijk 6 winnaars getrokken die allen een geheel verzorgt weekend FFWD voor 2 personen winnen.


Een geheel verzorgd weekend FFWD
Dat is natuurlijk leuk en aardig maar wat houdt dat volledig verzorgt weekend FFWD nou precies in? Je wordt vrijdagavond verwacht in het 5 sterren Westin Hotel in Rotterdam, waar je een suite krijgt voor 2 nachten. Na inchecken kan je je klaar maken voor een avondje Detroit techno met Kevin Saunderson in Nighttown. Je staat hier natuurlijk op de gastenlijst. Na een waarschijnlijk niet al te lange nacht kan je s ochtends aanschuiven aan het champagne ontbijt bij toprestaurant Foodies op de Nieuwe Binnenweg vlak naast de start van de FFWD dance parade. Na het ontbijt ga je mee op de truck van Sessions met djs Joachim, Perry, Taras en Sandeep. Daarna kan je lekker als VIP op de officile FFWD afterparty bljiven hangen of naar Nighttown gaan voor de Free Sessions afterparty. Om vervolgens weer in het Westin te eindigen. En om het geheel compleet te maken heb je zondag een late check-out.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws