Backdraft III op 17 juli 2004

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de succesvolle voorgaande edities is het nu tijd voor Backdraft III op 17 juli 2004. Deze editie word net als de eerste editie gehouden in de Celebration Studios in Den Haag. Ook deze keer hebben we weer enkele djs uit de hardstyle top bij elkaar weten te krijgen, de line up is als volgt:

Zany
Wij vinden dat deze hardtstyle dj/producer tot de top behoort, met al die vette producties als: pwoap, razzia, e-town, hardstyle rockers en m*therfuck heeft hij zich zeker bewezen als topper! Wij van Elusive Agency zijn blij dat hij bij ons komt draaien en verwachten ook het beste van hem. Be sure not to mis this man!

Showtek
Deze 2 broertjes uit Eindhoven zijn bekend geworden door oa. Producties als: Controller, seid ihr bereid en de dikke mega hit van het moment Cocaine m*therfucker. Tevens hebben zij hun residentie op Headliner in de Danssalon Eindhoven, en hebben in 2004 aardig wat grote bookingen op hun naam zoals: In-Qontrol, Frequence en Decibel. Be prepaired for Showtek!

Thilo
Als Backdraft resident kan hij natuurlijk niet op deze editie ontbreken. Na daverende optredens op Backdraft I+II, X-Qlusive Luna, elke Hardstyle 4 free en Headliner heeft hij zijn naam waar gemaakt en is volgens velen het nieuwe dj talent. Onlangs werd zijn track do that shit op de In-Qontrol dvd gezet en zijn nieuwe track zit er aan te komen op Straight on recordings. Thilo will give you the best set possible!

Luna
Eigenlijk kunnen we dit stiekem ook een Backdraft resident noemen want ook voor hem is dit de 3e keer. Deze dj is volgens velen de hardstyle koning van dit moment, met meer dan 35 bookingen in het buitenland deze zomer en minimaal 5 per week in nederland is hij 1 van de meest gebookte djs.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws