Vierde editie van Royal Club.

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Midzomernacht spreekt al eeuwen tot de verbeelding; de zonnewende is aanleiding tot de mooiste volksfeesten, waarbij de hoogste stand van de zon wordt gevierd met dans, gezang, drank en rijke maaltijden. Midzomernacht is een wonderbaarlijke nacht; midzomernacht heeft een magische kracht. Zaterdag 19 juni herleven symbolische krachten in een ongekend volksfeest op en om het Lange Voorhout voor iedereen die cultuur, romantiek en goed eten een warm hart toedraagt. Als afsluiting van deze magische nacht presenteren The Generator en de Koninklijke Schouwburg i.s.m. Fonds 1818 de vierde editie van Royal Club.
Een spoor van Liefde, Gelukzaligheid, Verwarring en Ontreddering.

Een unieke multimediale en muzikale ervaring die aan continue verandering onderhevig is en waarbinnen de bezoekers worden meegenomen op een verrassende trip langs voor hun onontgonnen en onbekend cultureel gebied. Plaats van delict is d toplocatie van Den Haag: De Koninklijke Schouwburg aan het Korte Voorhout.

BENEDEN
Om 23:00 uur zal DJ DAME aantreden met een speciaal voor deze avond samengestelde underground moods & grooves set from beneath the surface.
Direct aansluitend en naadloos in elkaar overlopend: SHARIF ZAWIDEH (Submerge/UR Detroit) met een 313 disco/electro set van overstuurde breakbeats en futuristische ritmiek met een mens/machine referentie.
LEGOWELT slams the pit met een live (Kraftwerk and Beyond) set.

BOVEN
Deze zaal start direct met een primeur: De onovertroffen bedroom DJ STEPHEN zal voor de allereerste keer zijn slaapkamer verlaten om zijn draaikunsten aan publiek te laten horen en zien. KriZz neemt dit over met een Keep the Soul Alive set. Het wordt pas echt serieus als 7-voudig DMC Champion, DJ ROCKID de Turntables dichter bij elkaar zet en zijn Vestax mixer aansluit. Move your ass up voor een onverslaanbare set Turntablism afgewisseld met Fresh, Soulful en Funky omstandigheden.

Daarnaast en niet in de minste plaats zal het programma in de foyer bestaan uit shows, performances en tableaux vivant onder leiding en styling van topstylist Made in Holland FRANS PIEK, die de bezoekers zullen trakteren op uitzonderlijke creaties met een hoog spektakelgehalte en opzien baren door de toepassing van innovatieve vormgeving en visuele overdondering.

Het totale programma zal nog eens extra kracht worden bijgezet door de aanwezigheid van verschillende PJs (Poetry Jockeys) die vanaf monitoren, pozie monologen uitspreken. Multimedia Quartet, PHOTONIC projecteert interactieve beelden op de muren, IMPROVE licht de gevels van de schouwburg uit en Caf-restaurant WASSERMAN verzorgt de inwendige mens.

DRESSCODE: compromisloos en amoreel, verleidelijk en misleidend, brutaal en innemend, aards en vederlicht.

Dream On

Koninklijke Schouwburg, Den Haag
19 juni 2004
23:00 tot 04:00 uur
Kaarten aan de deur: 10 Euro

Line Up:
Sharif Zawideh (Submerge/UR) Detroit
Legowelt (Bunker/Viewlexx/Clone) Den Haag
Rockid
DJ Dame
KriZz
Stephen

Performances:
Frans Piek Made in Holland
PJ's (poetry jockeys)

Visuals:
Photonic
Improve
Willem Verburg

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws