City Sounds DJ contest

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van City Sounds(toen nog onder de naam Dancehill). Er kwamen ruim 20.000 danceliefhebbers naar de binnenstad van Tilburg. Dit gratis toegankelijke dancefestival geeft ook de mogelijkheid aan aanstormend talent!

Daarom zal ook dit jaar weer een dj-contest plaats vinden waarvan de winnaar een dj-set op het hoofdpodium krijgt. En daarmee kan doorbreken voor het grote publiek. Verder zal de winnaar op Yorin FM komen en nog meer prijzen ontvangen. De overige prijzen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

De finalisten worden geselecteerd uit de twee voorrondes die op 26 juni in de 013 en op 21 juli in caf Bolle gehouden worden. Op vrijdag 20 augustus zal de finale plaats vinden in wederom de 013.

Wil je mee doen met deze dj-contest en draai jij binnen de stijlen groove, club, progressive, trance of techno? Lever dan een demo cd van maximaal 30 minuten in bij een van de onderstaande inleverpunten:

Mensclothing Spaks Willem II straat 56 Tilburg
Magik recordstore Nieuwstraat 46 Breda
Rare records Bergstraat 36/B Eindhoven
Midtown shops - Hooghuisstraat 22 - Eindhoven

Vergeet niet op de demo cd je naam, telefoonnummer en email adres te vermelden! Indien je de demo niet kunt inleveren op een van de bovenstaande punten kun je contact opnemen met ons via djcontest2004@hotmail.com. Voor vragen of opmerkingen kun je ook via hetzelfde e-mail adres bij ons terecht. Voor meer informatie over City Sounds kun je terrecht op www.citysounds.nl, binnenkort zal daar ook meer informatie over de dj-contest te vinden zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws