Mazzo kleurt dit weekend van oranje naar rood

Partyscene Redactie | 28 april 2004
headlines


Dankzij burgemeester Cohen heeft Amsterdam weer een klein beetje de oude, vertrouwde Koninginnenacht terug. Dus een nacht met propvolle straten, op elke hoek iets te doen en gezelligheid tot in de vroege uurtjes. Om dat te vieren opent Mazzo donderdagavond, tijdens de ‘the night before’ de deuren met "Vive l' orange". Dj’s met het hart op de juiste, oranje plaats zijn James Holden, John Doe en Mazzo’s vaste draaitafeldompteur Rene Vidal.

Vrijdag is het dan zo ver: Koninginnedag de hele dag met in Mazzo ’s avonds nog meer feest voor hen die zin hebben. ‘Puur op Koninginnedag’ heet het heel toepasselijk omdat 'Puur op Koninginnedag' overdag een daverend feest in de Utrechtsestraat ten gehore geeft, e de avond voortzet in de Mazzo. De meest zuivere dj’s hebben zich aangemeld voor de avondeditie. Verwacht Chemistry voorman Marcello en verder Hoes Junior, Jonas Braun en een bijzondere guest dj. Het zou flauw zijn om hier te verklappen wie dat dan wel is maar verrassend is deze dj zeker.

Zaterdag is het 1 mei, de rode dag van de arbeid. En ondanks de ongetwijfeld inspannende twee dagen die achter ons liggen, gaat Mazzo weer vol aan de slag. Traditioneel is het tijd voor 23&Rising met als speciale gast Gene Farris uit Amerika. Gene Farris is in de laatste tijd steeds vaker in nederland te horen en altijd weer zijn er vele lovende kritieken over zijn opzwepende sound.Naast Farris schuiven ook Mike ‘Hed Kandi’ van Loon aan en natuurlijk Rene Vidal.

.......................................................................................

Donderdag 29 april: "Vive l' orange"
DJ's: James Holden (UK), John Doe, Rene Vidal.
open: 22.00-05.00 / ? 15,-

.........................................................................................

Vrijdag 30 april: "Puur op Koninginnedag"
DJ's: Marcello, Hoes Junior, Jonas Braun, + Guestdj
Open:22.00-05.00 / ? 15,-

..........................................................................................

Zaterdag 1 Mei: 23 & Rising Exclusive
DJ's: Gene Farris (USA / Subliminal - Defected), Mike van Loon, Rene Vidal.
23.00-05.00 / ? 10,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws