Dordtse Spuiboulevard omgetoverd tot mega dance event

Partyscene Redactie | 21 april 2004
headlinesBoulevard Of Dance events is in 2001 opgericht met als doel het organiseren van feesten en evenementen. De stichting wilde het magere evenementenaanbod voor jongeren en jongvolwassen in de Drechtstedenregio aanpakken. En met succes. Alleen al in 2002 heeft Boulevard Of Dance events drie grote festivals toegevoegd aan de evenementenkalender van Dordrecht. Om de jongeren effectief te bereiken is de entree van de meeste evenementen gratis. Ook dit jaar vindt er in Dordrecht een groot Koninginnedag evenement plaats.

De vierde editie van Boulevard Of Dance vindt plaats op de Spuiboulevard in Dordrecht. "Met zo'n 8000 bezoekers in 2001 en met 30.000 bezoekers vorig jaar is het evenement in vier jaar tijd uitgegroeid tot een grootschalig dance evenement, waar mensen uit de wijde omgeving naar toe komen. Top dj's als Marco V, Scot Project, Misja Helsloot, Rank-1 en JP laten de hele dag de beste trance en hardtrance knallers horen. Ook zijn er dit jaar weer prima geluidsfaciliteiten aanwezig. De gratis toegang en de unieke locatie op een 200 meter lange boulevard in hartje Dordrecht maken Boulevard Of Dance tot een uniek festival. Dankzij de goede medewerking van de gemeente Dordrecht en de vele positieve reacties van bezoekers beloofd ook deze editie een groot succes te worden", aldus Dirk Malschaert.

Na Boulevard Of Dance vindt in Club Merz in Dordrecht de officiële afterparty met Rank-1, Ton T.B., N-Tony en Jimson plaats. Op 30 mei staat er alweer een groot dance feest in Breda op het programma.


Boulevard Of Dance
Vrijdag 30 april
Spuiboulevard
Dordrecht
Tijd: 13:00-21:00 uur
Entree: gratis
Meer info: www.boulevardofdance.comMeld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws