Integrate verwelkomt Benny Rodriques en Dave Miller

Partyscene Redactie | 9 april 2004
headlines


De drie laatste edities van Integrate in het Paard waren uitverkocht. Met als voorlopig hoogtepunt de editie met dj Rush. Integrate gaat dan ook een uur eerder open voortaan. Met elke nieuwe editie wordt de productie mooier, de sfeer verrast telkens weer en het Paard heeft zich ondertussen dubbel en dwars bewezen als feestlocatie.

Zaterdag 5 juni vindt de tiende editie van Integrate plaats in het Paard van Troje in Den Haag. In de grote zaal (Main) van het Paard van Troje voeren techno en tech-house de boventoon. In de kleine zaal (Sub) zijn dat house, electro en minimal techno. Dave Miller warmt de grote zaal op met zijn diepe, melodieuze draaistijl. Aansluitend laat Benny Rodrigues het publiek voelen dat techno nog steeds zijn ‘main thing’ is. Na Benny vervolgt zijn grote voorbeeld Heiko Laux de avond. Deze man is niet alleen dj/producer, maar is tevens eigenaar van het vooraanstaande techno label Kanzleramt. Door liefhebbers gezien als hét beste techno label wereldwijd. Als afsluiter treedt Charles Siegling aka Technasia op. Deze producer vormt samen met Amil Kahn de succesvolle formatie Technasia.

Minimalist Makcim, geboren te Moskou, opent de kleine zaal. Makcim vertegenwoordigt de minimale techno stroming als geen ander. Naast zijn residentie in de Rechter op de Minimaal Eindhoven feesten draait hij nog regelmatig in Moskou. Daarna een speciaal live optreden van de zangeres/producer Zoë Xenia. Deze zangeres met vele talenten slaat de brug over naar Bart Skils. Bart is bekend van zijn Awakenings optredens en van zijn feesten Voltt en Traffic in Amsterdam. Deze avond heeft als thema Pandora’s Black Box, gepresenteerd door MVM en ZEDZ. Zij toveren het Paard van Troje om tot een soort kijkdoos, waarbij zij gebruikmaken van diverse kunstzinnige ideeën om zo vele visuele effecten toe te voegen aan de avond.

Integrate
Zaterdag 5 juni 2004
Paard van Troje
Prinsegracht 12, Den Haag
22.00–05.00 uur
Entree: vvk, 22 euro incl.fee, deur, 25 euro
www.integrate-event.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws