ADHD Sessions in Twisted

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Elke 4e zaterdag van de maand zal ADHD Sessions aanwezig zijn in DJ Cafe Twisted te Amsterdam. Zaterdag 27 maart is het de derde editie met als gast dj Paul Hazendonk.

Deze jonge Rotterdammer die overdag werkt voor platenzaak Basic Beat en 's avonds op feesten draait zoals MAW, Strictly Techno, Club Risk, Xcess en DJ Cafe Sol. Daarnaast is hij ook druk bezig met zijn eigen label Technique en Work Hard Play Hard. Hij draait van tech-house tot aan techno, met zijn perfecte techniek en kennis zorgt hij dat deze avond je niet snel zal vergeten. Dat Paul Hazendonk niet zomaar een dj is bewijs wel dat hij op 29 april a.s. samen met Valentino Kanzyani en DJ Rush, 2 techno grootheden, mag samen draaien. Meer info over Paul Hazendonk, check zn website: www.paulhazendonk.nl.


Het feest begint om 18:00 en de entree is gratis. Met in het begin van de avond heerlijke aperitiefjes in een rustige omgeving zal later op de avond het volume hoger gaan om heerlijke te kunnen dansen op de beats van de djs.

ADHD Sessions kenmerkt zich door een sound in de genres Detroit Tech/House, Progressive Minimal Funky Techno. Met de talentvolle djs zal ADHD Sessions laten zien dat kleinere feesten het gaat worden in 2004!!

ADHD Sessions
Locatie: TWSTD, Amsterdam
Tijd: 18.00 - 03.00 
 
Line-up:

Paul Hazendonk

Tech-House / Techno
Recovery Sounds
Detroit / Eelectro / Tech-House / Techno
EO8
Tech-House / Techno
Kevin Cee
Tech-House / Minimal-Techno
 
Twisted is 2 minuten lopen vanaf het  Leidseplein. Loop in de richting van de Vijzelstraat. Na  500 meters vind je Twisted aan je linkerhand. Vanaf Centraal Station, neem dan trams 16, 24 of 25 en stap uit bij 'Weteringcircuit'. Na Middennacht terug richting Centraal Station: Nachtbus 72 richting Centraal Station, tijden zijn 0:49 1:49 3:49 4:49 5:49 uur.
Weteringsschans 157
1017 SE Amsterdam
www.twstd.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws