Mazzo gaat dit weekend op haar gevoel af

Partyscene Redactie | 19 maart 2004
headlines



Aanstaande vrijdag slaan twee deephouse instituten de handen ineen. Inspirit Music presenteert ‘The Beard’. Vanuit Amsterdam komt Pizazz met vaste kracht B-Art achter de draaitafels. Hij wordt bijgestaan door dj Roog, bekend van zijn immer populairder wordende Hardsoul sound. Beide erkende namen worden vocaal ondersteund door Amma die zich van haar beste laat zal late horen. Op vrijdag begin je het weekend in Mazzo.

De dag daarop doet Imprint Mazzo aan. Vanuit hoofde van Imprint verschijnen twee buitenlanders in Mazzo. De eerste is Paolo Mojo uit de UK. Hij is in Engeland bekend als een van de mannen die, sinds dj-en als kunst wordt beschouwd, zich tot ware kunstenaar heeft ontwikkeld. Naast hem de nummer 1 dj van Noorwegen; Nils Noa. Hij was een van de eerste die in zijn vaderland een club opende. Welke ervaring hij sindsdien heeft opgedaan kun je aanstaande zaterdag terug horen in Mazzo. De Imprint zaterdag wordt afgerond door dj Rene Vidal, vaste rots in de branding en roerganger van de leukste club in Amsterdam.

Aanstaande zondag is het weer tijd voor de sprankelende klanken en een hoog Champagne gehalte tijdens de "ZONDAG" van Verse Geesten. Deze Rotterdamse organisatie heeft zich alvolop bewezen met hoogstaande concepten, en ook de maandelijkse ZONDAG in de mazzo staat tegenwoordig als een huis.

Mazzo programmering:

Donderdag 18 maart: "DISKO"
23.00-04.00 uur

Vrijdag 19 maart " Inspirit music"
23.00-05.00 uur
Entree: 10 euro

Zaterdag 20 maart " Inspirit music"
23.00-05.00 uur
Entree: 10 euro

Zondag 21 maart "ZONDAG"
22.00-03.00 uur
Entree: 10 euro

Meer info: www.mazzo.nl



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws