Confessions

Partyscene Redactie | 15 maart 2004
headlines


De jonge enthousiaste organisatie SoulrebelEvent productions organiseert vanaf zondag 4 april in de Hotel Arena in Amsterdam een nieuw concept onder de naam Confessions. Met een relaxte sfeer en goede (inter)nationale dj's wil de organisatie het aantrekkelijk maken om op de zondagavond uit te gaan.

De eerste editie zondag 4 april in de Hotel Arena begint al goed met de Amerikaanse Chris Lum en Halo. Dj en producer Chris Lum heeft al meerdere succesvolle tracks op zijn naam staan. Daarnaast mixte hij de laatste compilatie cd voor het befaamde label NRK en bracht hij vele platen op ditzelfde label uit. Hij draait over de hele wereld en met zijn melodieuze, ritmische en groovy sets weet hij de dansvloer vol te trekken.
Chris Lum word voorafgegaan door Halo. Deze dj, producer en remixer maakte faam met draaipartner Hipp-e als het duo Halo en Hipp-e, beter bekend als H-foundation. Na de split-up eind 2003 is Halo Varga zich nog meer gaan richten op zijn eigen diepe en soulvolle sound. Een sound die erg veel cd-releases opgeleverde. Daarnaast heeft hij vele remixen op zijn naam staan en heeft hij dj-boekingen in elke uithoek van de wereld. De avond wordt geopend door The Funky Bastard die met zijn funky en groovy deephouse de toon alvast zet voor de rest van de avond. In de kleine zaal draaien Will Johnston, Niels Modderkolk en Mike Vandee en Dan Sanders back 2 back. Daarnaast zal Odo 7 zijn fragrances op je los laten en zullen er verschillende performances zijn in het thema van Confessions.

Confessions
Zondag 4 april
Hotel Arena, Amsterdam
20.00 – 2.00 uur
Entree: vvk: 20 euro, deur 25 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws