4hero bij WickedJazzsounds

Partyscene Redactie | 11 maart 2004
headlines


Ter promotie hiervan zullen ze een exclusief optreden geven in de vooravond (van 22.00 uur tot 24.00 uur) bij de wekelijkse zondagavond van wickedJazzsounds in Amsterdamse club 020. Later op deze avond draaien ook Rushhour DJ’s Antal en Allout K en WickedJazzsounds resident Phil Horneman. Gedurende de avond zullen ook live optreden Grambow op Fender Rhodes en Vibemasters Renske Skills en Sista Micksta’. Een avond om te dansen met een lach op je gezicht!

Marc Mac vormt samen met Dego MacFarlane het productieduo 4hero. Met een historie die terug gaat tot 1989 en een achtergrond in de ‘Drum en Bass’ en ‘Jungle’ hebben ze zich ontwikkeld tot de meest erkende vernieuwers van de ‘broken beat’ en de ‘jazz-dance scene’ van deze tijd. Bekende albums van 4hero zijn het in 1998 verschenen dubbelalbum ‘Two Pages’ en het twee jaar geleden uitgekomen ‘Creating Paterns’. Juweeltjes zijn de tracks ‘Starchasers’ en ‘Les Fleur’. Tevens zijn ze verantwoordelijk voor de eerste echte broken beat hit: ‘Hold it Down’. Het aankomende album ‘The Remix Album’ bevat materiaal van grootheden als Masters at Work, Jazzanova, Bugs in the Attic, Ultra Nate en DJ Spinna. Laat je meevoeren naar een wereld vol futuristische soul, jazz en Drum and Bass.

"They are pioneers, and I was pleased to work with pioneers. 4hero grabbed change by the balls and created a very refined new sound. They are really open minded, most great artists are." Gilles Peterson
‘I Am the Black Gold of the Sun’- “One of the greatest remixes ever” Luis Vega (Masters at Work)
WickedJazzsounds is vorig jaar onderscheiden met een Gouden Kabouter (beste initiatief in de Nederlandse dance scene) en organiseert onder andere elke zondagavond in de 020 avonden –where Jazz meets dance-. Er draaien DJ’s terwijl live muzikanten meespelen op een eclectische mix van de warmte en diepte van Jazz en de energie en drive van dance.

Evenement: WickedJazzsounds –Inspirations- met 4hero
Datum: 14 Maart 2004
Lokatie: 020, NZ Voorburgwal 163 Amsterdam
4hero: 22.00 – 24.00 uur
WickedJazzsounds 21.00 – 04.00 uur
Toegang vvk: 9 euro (Dancetrack, Nieuwe Nieuwstraat 69 Amsterdam – Rushhour, Spuistraat 98 Amsterdam)
Toegang deur: 10 euro
Info: www.wickedjazzsounds.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws