Smirnoff Experience keert terug in 2004

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een uiterst succesvol 2003, keert Smirnoff Experience dit jaar terug in Nederland. De nieuwe serie feesten start in de Amsterdamse Melkweg. Op deze eerste editie in het nieuwe jaar staan een indrukwekkende line-up, oogverblindende visuals en een gretig publiek garant voor de totaalervaring die Smirnoff Experience is.

Zoals Smirnoff Experience de afgelopen jaren heeft bewezen, weet dit internationale partyconcept iedere editie te verrassen. Vrijdag 2 april is dit niet veel anders. Met de Amsterdamse Melkweg als locatie, een top line-up en de bekende Smirnoff Experience aankleding belooft het een feest te worden dat de voormalige melkfabriek laat denderen op haar grondvesten.

Net als voorgaande edities heeft Smirnoff Experience een (inter)nationaal programma samen gesteld. Uit het buitenland komen Darren Emerson, Todd Terry en Felix da Housecat. Uit eigen land zijn dj Stef Vrolijk en Roog vertegenwoordigd. Emmerson maakte naam als lid van Underworld maar ging daarna succesvol zijn eigen weg. Resultaat van die inspanningen is zijn label Underwater dat o.a. verantwoordelijk was  voor de Tim Deluxe hit Just wont do. Verwacht van Darren een dynamische set vol deep, chunky house vol funky techno invloeden.Todd Terry...

Todd Terry mag gerust beschouwd worden als een levende legende in de dancescene. Hij is een van de mannen van het eerste uur die naam maakte met klassieke remixen van nummers  als "I'll House You" van the Jungle Brothers and "Missing" van Everything But the Girl. Het leverde de double T de bijnaam Todd the God, of simpelweg God op.

De uit Chicago afkomstige Felix da Housecat zette drie jaar geleden in zn eentje de Elektroclash sound op de muzikale landkaart met het album Kittenz And Thee Glitz. De van deze plaat getrokken track Silver screen, Shower scene met vocals van Miss Kitten behoort tot de hoogtepunten van de afgelopen jaren.

Nationale helden Roog en Stef Vrolijk maken de line-up compleet. Roog is al wereldberoemd in Nederlands maar ook in het buitenland wordt zijn Hardsoul sound steeds beter gewaardeerd. Stef Vrolijk  mag gerust als resident van Smirnoff Experience worden beschouwd. Beide heren hebben eerder op Smirnoff Experience gedraaid. Ook nu zullen deze twee toppers mede ervoor zorgen dat deze editie een knaller wordt.

Smirnoff Experience heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste partyconcepten van Nederland en daar buiten. Met dance events in meer dan 32 landen, is Smirnoff Experience de eerste echte internationale clubavond. Vaste ingredinten zijn de beste djs, geweldige locaties, een indrukwekkende aankleding en de beste partycrowd. Eerder verschenen grote namen als Masters at Work, Kevin Saunderson, Anthony Pappa, Lee Burridge, Trevor Rockliffe en Roger Sanchez op Smirnoff Experience

Smirnoff Experience is sinds kort iedere zaterdagnacht tussen 01:00 en 03:00 te beluisteren op Radio 538.

Smirnoff Experience
Datum: 2 april 2004
Locatie: Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam
Tickets: 17 euro
Aanvang: 23.00 uur
Voorverkoop: Ticketservice
                        Amsterdam:     Melkweg Boxoffice (lijnbaansgracht 234a)
                                               AUB ticketsshop (Leidseplein/ hoek Marnixstraat
                                               Boudisque (Haringpakkersteeg 10 -18)
                                               Get Records (Utrechtsestraat 105)
                        Den Haag:        Concrete (Schoolstraat 26)
                        Rotterdam:       Velvet (Oude Binnenweg 121a)
 
www.smirnoffexperience.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws