Inspirit Music in de Mazzo

Partyscene Redactie | 12 februari 2004
headlines


Het Engelse platenlabel Inspirit Music is al enkele jaren de Engelse tegenhanger van gerespecteerde Amerikaanse (deep) house labels als Naked Music en OM Records. Begin maart organiseert Inspirit een label presentatie op de prestigieuze Winter Music Conference in Miami en op dit moment heeft Inspirit Music residencies in clubs als CDLC in Barcelona, Club Vinyl in Portugal, Medicine Bar in Birmingham en Ocean Rooms in Brighton. De Europese tour van het label zal de komende weken ook steden als Helsinki, Napels, Dublin en nu dus ook Amsterdam aandoen.

Vrijdag 19 maart zal vaste dj en producer The Beard, die onlangs de mix CD “Inhouse Perspectives 01” uitbracht, samen met vocaliste Amma optreden in de Mazzo. De Nederlandse inbreng komt van b-ART, resident van de Mazzo en een iemand die al jaren deephouse in Nederland ondersteunt met zijn Pizazz! feesten. Als speciale gast is DJ Roog uitgenodigd. Nederlands’ bekendste soulful house dj scoorde vorig jaar een internationale clubhit met “Back together” feat Ron Caroll en is momenteel druk in de studio bezig met nieuw Hardsoul materiaal, waaronder een track met Inspirit vocaliste Amma!

De komende maanden staan er meer Inspirit label avonden gepland. Naast de vaste Inspirit Dj’s en nederlandse resident b-ART, worden o.a. verwacht : Andy Caldwell (Naked, Yoshitoshi), Kaskade (OM Records), Soulstice, Jimpster (Freerange) en Jay Hannan (Underdog London).

Inspirit Music presents
dj’s The Beard, b-ART, DJ Roog
Vocals by Amma
Vrijdag 19 maart
Club Mazzo in Amsterdam
www.inspiritmusic.com
www.mazzo.nl





Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws