'Welcome to the future'

Partyscene Redactie | 2 februari 2004
headlines


De organisatie 'Welcome to the future' maakt hiermee de overstap naar het medium radio. Het wordt een twee uur durend, informatief en muzikaal magazine (22.00-24.00) dat trends en stromingen signaleert en aandacht besteed aan de nieuwste album-releases. Ook wordt er aandacht besteed aan exclusieve interviews met producers en DJ's en een wekelijkse special rond een bijzondere nieuwkomer. De programmamakers streven er naar bijzondere, originele muziek, die maar zelden een kans krijgt op de radio, onder de aandacht te brengen van het publiek. Dezelfde doelstelling hanteerden zij ook met de feesten die de organisatie gaf in de afgelopen tien jaar.


'Quazar's voorman Gert van Veen is al weer een tijdje werkzaam bij ID&T magazine als coordinator van het muziekkatern. Samen met Olaf Boswijk, die vanaf 1998 actief is bij New Dance Radio en later bij SlamFM, haalt ID&T Radio absolute knowhow in huis.
'Welcome to the future' is hiermee een nieuwe weg ingeslagen na tien jaar feesten te hebben georganiseerd. Het houdt echter niet in dat het organiseren van feesten tot het verleden behoort. Het komende jaar staat alweer een nieuwe reeks 'Welcome to the Future' evenementen op het programma.

ID&T Radio
Iedere maandag 22.00-24.00
www.id-t.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws