Druk programma voor Les Coleurs in 't Paard

Partyscene Redactie | 9 januari 2004
headlines


In de grote zaal kan je op zaterdag 31 januari optredens verwachten van John Acquaviva, I-F en Intergalactic Gary. John Acquaviva is al meer dan twintig jaar een toonaangevend dj in house, techno en alle aanverwante stijlen. Hij heeft al veel mix-cd’s op zijn naam staan, waarvan de bekendste wel de ‘Saturday To Sunday’ serie is. Deze Canadees draait van middernacht tot twee uur.
Daarna is het de beurt aan I-F en Intergalactic Gary. Samen zijn zij The Paralaxx Corporation specialisten in Cocadisco, een muziekstijl waarin Italodisco, bastaardfunk, acidhouse en elektroinvloeden om de voorhand strijden. Dit wordt een van de laatste optredens van I-F, want vanaf maar 2004 stopt hij met zijn dj-activiteiten.

In de kleine zaal staan alleen dj’s geprogrammeerd die live-muziek in hun set verwerken. Zo speelt dj Juan Sanchez, die ook de openingsset van de grote zaal voor zijn rekening neemt, live gitaar tijdens zijn optreden en doet dj Mason hetzelfde met een viool tijdens zijn broken beats- en tech-house-set. DJ lady Ace wordt ondersteund door de vocalen van Renske Skillen en percussie van Gosta. DJ Jorgensen wordt live begeleid door mc Feel en Trompettist Diederik.

Datum: Zaterdag 31 januari 2004
Aanvang: 23.00 uur
Toegang: € 10,-
Voorverkoop: Ticketservice, Haags Uitburo (0900-8282999), Dagkassa Paard van Troje (werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur en tijdens openingsuren van de zaal) en Confused Records (070-3608507)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws