BG Dance Awards, de stem van...

Partyscene Redactie | 17 december 2003
headlines


De stem van:

Naam; Ilse Glas
Leeftijd; 24
Woonplaats; Amsterdam
Beroep; salesmedewerker
Hobby’s; veel uitgaan en feesten


Ilse's platenkeuze:

1.’satisfaction’ Benny Benassi
2. ‘Loneliness’ Tomcraft
3. ‘Reset your brain' Soulvation


Ilse's motivatie:

1. ‘Satisfaction’, Benny Benassi
Bij het kiezen van een top drie schoten me eigenlijk alleen platen te binnen naar aanleiding van de fantastische mooie zomer die we gehad hebben…Deze plaat van Benny Benassi doet me denken aan ‘Mysteryland’ waar Erick Morillo ‘Satisfaction’ te gehore gaf. Een goeie herinnering aan een ontzettend leuk feest! Bij het horen van deze plaat denk ik sowieso aan leuke andere zomerse platen. ‘Satisfaction’ hoorde ik volgens mij voor het eerst op Fresh FM.,’need I say more’; ik was meteen verkocht.

2. ‘Loneliness’, Tomcraft
Dit is gewoon een hele lekkere dansplaat. Daarnaast wordt er leuk op gezongen en dat kan ik ook altijd wel waarderen. Ik heb veel cd’s van Tomcraft en hoewel deze vrij commercieel is, vind ik ‘m erg lekker.

3. ‘Reset your brain’, Soulvation
Wie kent hem niet? Dit schaar ik meer onder de categorie ‘lounge’. Dit is eigenlijk een plaat die het meest is blijven hangen. Waarschijnlijk door de herinneringen aan verschillende leuke feestjes. Hoewel ik een wel een‘lounge-fan’ ben, is ‘Reset your brain’ eigenlijk de enige plaat van Soulvation die ik tot nog toe bezit.


Wil jij ook je stem uitbrengen? Ga dan naar www.danceawards.nl

(toegevoegd:17-12-2003/15:43)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws