Earth neemt de avond voor zijn rekening

Partyscene Redactie | 11 december 2003
headlines


Wat Earth aanbiedt is een combinatie van muziek, decor en entertainment. Earth kiest alleen voor Nederlandse artiesten. Dj’s/liveacts die in Nederland niet makkelijk in een hokje te plaatsen zijn komen op Earth en het decor neemt je mee op een reis naar binnen en buitenland.

De vj’s van earth Nog Harder (winnaar van de Gouden Kabouter 2003) kunnen met hun combinatie aan mooie beelden met inventieve combinaties de juiste visuele begeleiding geven aan dit feest. Hun projecties kunnen in allerlei vormen geprojecteerd worden, al naar gelang de bestaande situatie.

Ook kan earth een tweede ruimte een iets relaxter sfeer meegeven met het illustere duo ‘Jansen met Fortuin’ die het café in de Melkwegvaak onveilig maken het hun ‘omgevallen platenkast’. Natuurlijk nemen zij alleen maar waar voor dj Helpende Henk, maar daar zijn de onderlinge banden sterk genoeg voor.

Het performance duo ‘Luid & Duidelijk’ kan verassende acts verzorgen, die door de hele zaal of het hele pand plaatsvinden. Door een leuke interactie met het publiek te bewerkstelligen, wordt de juiste basis voor een kwalitatief hoogstaande dans avond neergezet.

Natuurlijk zijn alle dj’s en live-acts ook apart te boeken. De huidige selectie is te vinden op www.earth-link.nl.

- Vrijdag 12 december 2003
- Melkweg te Amsterdam
- earth-bookings night
- dj's: Fred Numf (Universal Language, Yoshitoshi), Benoit (resident), Per (resident), Fitalic live (Vapour, Bedrock)
- 3x3=3 artists + 3 acts + 3 clubnights
special performance by dj Per, vj Roger Muskee & performer Thijs de Wit.
- Luid & Duidelijk
- Partycipation
- entrance 17,- + memb./ door 19,- + memb.

(toegevoegd:11-12-2003/17:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws