Rhythm of Hope helpt HIV-vrouwen op weg

Partyscene Redactie | 11 december 2003
headlines


De opbrengsten van deze "Rhythm of Hope" avond gaan naar een nieuw op te zetten opvanghuis voor HIV-moeders en hun kinderen in Soweto, Zuid-Afrika. Het "AHA TSHEPO Halfway House" helpt HIV-moeders hun plek te hervinden in een samenleving waar HIV en aids grote taboes zijn. Het helpt hen een eigen inkomen te genereren en daarmee aan "empowerment", de kracht en controle, over leven en toekomst van hun kinderen en zichzelf.

Het voortouw van de avond wordt genomen door Henk Schiffmacher, tevens nieuwe ambassadeur voor de Orange Babies, naast Louise van Teylingen en Suzanne Klemann. Henk Schiffmacher zette zich al eerder in voor de Orange Babies en veilde in juni vorig jaar kunstwerken van bevriende kunstenaars ten bate van de HIV-baby’s en hun moeders.

Om 21.30 uur start het nachtprogramma en wordt het restaurant overgenomen door verrassende DJ’s: bekende namen waaronder Henk Schiffmacher, DJ LOMED en Ellen ten Damme laten hun talent voor de draaitafel zien, én horen. In de Grote Zaal spelen de huis-DJ’s van Panama, opgevolgd door een optreden van Loïs Lane "Flashbacks to ABBA".

Daarna is de zaal het domein van Mike van Loon, bekend van het trendy, toonaangevende soulful dance music label Hed Kandi (de enige Nederlandse DJ van het label).

Kaarten voor het Special Dinner (vanaf 19.30) à € 250 zijn verkrijgbaar via de Orange Babies, Herengracht 39-1, 020 - 4222073.

Kaarten voor het nachtprogramma (van 21 .30 tot 04.00 uur) zijn per stuk € 30, waarvan € 15 eenmalige donateurschap van Orange Babies.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws