Cadeautje van Chemistry; EasyRiders Special

Partyscene Redactie | 2 december 2003
headlines


De Big City Cocktail die elke donderdag ten gehore wordt gebracht in Club More spreekt veel verschillende mensen aan. Van schoolgaande jeugd tot werkende dertiger, van autochtoon tot allochtoon, van dance-freak tot R&B-liefhebber: de sound is voor menigeen een feest van herkenning.

Met een mix van Disco, Soul, 80’s en Garage heeft Hitmeister D. voor iedereen wat wils. Hij neemt de mensen mee terug naar hun pubertijd en dan langzaam weer terug naar het heden. Diversiteit is zijn kenmerk, samen met een groot gevoel voor humor:

Real ‘El Canario’ staat aan de wieg van wat tegenwoordig “urban eclectic” wordt genoemd. Hij komt oorspronkelijk uit Tenerife en woont pas drie jaar in Amsterdam. Vandaag de dag staat zijn naam garant voor een volle club. Zijn unieke stijl van mixen spreekt een breed publiek aan. Hij is in staat om Disco, Hiphop, R&B, Salsa en nog veel meer naadloos in elkaar over te laten gaan

Donderdag 4 december pakt EasyRiders met Sinterklaas nog uit met een Special, op eerste kerstdag (donderdag 25 december) is club More gesloten en zal er dus geen aflevering van EasyRiders worden georganiseerd.

(toegevoegd:02-12-2003/15:47)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws