NEO Music Night met Hooverhonic

Partyscene Redactie | 20 november 2003
headlines


Met zicht op de toekomst, het samengaan van Muziekcentrum Vredenburg, Tivoli en het SJU jazzpodium, hebben de drie zalen hun krachten gebundeld in een reeks concerten genaamd het Muziekpaleis. Het eerste concert zal plaatsvinden op vrijdag 28 november onder de naam: Neo Music Night.

De avond wordt geopend door het Nederlands Radio Symfonie Orkest met “De Vuurvogel van Stravinsy” en “Het concert voor twee piano’s van Poulenc”. Daarna is het de beurt aan het Willem Breuker Kollektief: een kleine blaaskapel met symfonische aspiraties, die met groot vertoon jazzy muziek maakt vol klassieke knipogen en neo-neigingen.

Om te bewijzen dat hun muziek niet alleen massa’s internationale uitstraling heeft, maar ook tonnen theaterpotentieel waagt Hooverphonic zich aan een eerste akoestische toernee. Het devies luidt “Sit down and listen to … Hooverphonic”.

De Neo Music Night wordt afgesloten met een optreden van Green Velvet. Deze Amerikaans dj is verantwoordelijk voor de klassiekers Flash en Answering Machine.

In de foyers van Vredenburg zal op deze avond van alles te zien en te doen zijn. Zo kan men zich o.a. onder handen laten nemen door een make-upartiest en een kapper, die iedereen in no-time een superhip nieuw uiterlijk geven.

Kijk voor meer informatie over deze avond op www.vredenburg.nl en www.centraalmuseum.nl

(toegevoegd:20-11-2003/12:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws