Brutti Sporchi e Cattivi

Partyscene Redactie | 27 september 2006
headlines

Pasta met Augbergine is een heerlijke en smaakvol gerecht. In de film Brutti Sporchi e Cattivi, of in het Nederlands Vuil, Lelijk en Gemeen. Wordt dit gerecht gegeten door een 15 leden tellend gezin dat in een krottenvoorstad van Rome woont.

De film is gewoon One to Watch en de pasta, One to Eat. Dus huur deze klassieker bij de cult videotheek en hierbij alvast het recept voor dit heerlijke gerecht.

Benodigdheden (2/3 personen)

1 aubergine

1 ui gesneden

2 tenen knoflook uitgeperst

1 blik gepelde tomaten

Basilicum

Geraspte geitenkaas

Pasta

Olijfolie

Bereidingswijze

Giet een scheutje olijf olie in een pannetje, bak hierin de ui en knoflook goudbruin, laat de knoflook niet aanbranden! Voeg hier de gepelde tomaten aan toe en laat het even pruttelen en roer af en toe om.

Snijdt onder tussen de aubergine in dunne plakken en bak (grill) ze snel aan beide kanten in een beetje olijfolie.

Laat de aubergine op een servet op een bord even uitlekken. Kook de pasta zoals op de zak staat aangegeven.

Snijdt de basilicum en voeg deze toe aan de tomaten saus. Voeg daarna de gebakken aubergine toe aan de saus en meng alles goed door. Haal het van het vuur.

Doe een portie pasta op een bord en een grote schep saus. Strooi hier lekker veel geitenkaas overheen.

Zet de DVD van Brutti Sporchi e Cattivi op en geniet van de film en de pasta.

Eet smakelijk!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws