No Breaks, Expand Creative Choice

Partyscene Redactie | 19 november 2003
headlines


Expand Creative Choice. Dat is het thema van alweer de derde editie van No Breaks. Zaterdag 29 november presenteren toonaangevende talentvolle dj’s verschillende elektronische muziekstijlen zoals; Triphop, Broken Beat, Drum,n Bass, Electro, Jazzy Hiphop en Industrial Tek-Breaks.

Ook is er tijdens No Breaks veel kunst te vinden met de nadruk op interactieve kunst. Vj’s, media kunstenaars, illustratoren en vormgevers laten hun ding zien. De hoofdact van de avond is het live optreden van Mormo&Theme. Dit duo experimenteert al jaren op het gebied van elektronische muziek zoals filterfunk, electro en breakbeat. Verder is er een 4-deck drum,n bass/hip hop/jazz/spoken word crossover project en kan er genoten worden van een open mic set en een jamsessie tussen een dj, drummer en percussionist.

No Breaks wordt gehouden op zaterdag 29 november in de Boerderij te Zoetermeer. Kaarten voor No Breaks zijn 8 euro in de voorverkoop bij alle nationale verkooppunten. Ook zullen er kaarten aan de deur verkocht worden, deze zijn 9 euro. Kijk voor meer informatie op www.no-breaks.net.

(toegevoegd:19-11-2003/12:08

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws