NIEUWE DJ TALENTEN GEZOCHT!!

Partyscene Redactie | 5 november 2003
headlines


Per 1 november 2003 start Plutonic Productions met haar online DJ-database. De keuze wordt makkelijk gemaakt doordat een groot aantal zoekopties beschikbaar is en de geïnteresseerde zelf fragmenten kan beluisteren en kan zien of de DJ beschikbaar is op de gewenste datum.

Jij als DJ, VJ, MC of live performer kunt je vanaf vandaag ook inschrijven en jezelf op deze manier promoten bij een groot publiek. Het maakt niet uit wat voor muziekstijl je draait of speelt, iedereen kan gebruik maken van onze DJ-database. Bij Plutonic Productions bepaal je zelf je uurtarief en zorg je zelf voor het up-to-date zijn van al je gegevens. Plutonic Productions zorgt voor de promotie van de database en het eerste contact met geïnteresseerden. Indien gewenst zullen wij demo’s aan hen opsturen om de keus nog meer te vereenvoudigen. Wanneer de keus dan definitief op jou gevallen is brengen we jou met de opdrachtgever in contact, zodat je zelf je eisen en wensen kenbaar kunt maken en de definitieve afspraak voor je optreden kunt maken. Uiteraard kun je altijd een beroep doen op Plutonic Productions om je hierbij op weg te helpen.

Natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan je registratie in deze database, 50 Euro per jaar om precies te zijn. Verder vraagt Plutonic Productions een vast percentage van je ontvangen fee, als vergoeding voor het promoten en aanbieden van jouw naam en de kosten die daarbij gemaakt worden.
Ben je na het lezen van dit alles razend enthousiast geworden en wil jij ook doorbreken als DJ, VJ, MC of live performer? Schrijf je vandaag nog in via www.plutonic.nl, dan weet je zeker dat je er op 1 december tussen staat!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws