Lang weekend Las Palmas

Partyscene Redactie | 3 november 2003
headlines


Op vrijdag bijt Michel de Hey het spits af. Ter gelegenheid van de release van zijn "MdH1" cd op het Engelse label Thrust The DJ zal de Rotterdamse grootmeester 4 uur lang zijn kenmerkende funky techno-sound uit de speakers knallen. Het is overigens de eerste keer dat Michel in Las Palmas draait!

Nadat afgelopen zaterdag DJ Dame een onnavolgbaar goede set weggaf is het komende zaterdag de beurt aan een andere fantastische vrouwelijke dj; Natarcia. Het afgelopen jaar is zij één van de populairste Las Palmas dj's geworden. Headliner van de avond is de uit Engeland afkomstige Pete Heller. Heller is wellicht het meest bekend van de klassieker "Ultra Flava (Heller & Farley Project) en de zomerse megahit "Big Love". Verder staan Youri Donatz, MC Jessie K en VJ Moodscaping op het programma. In het Go Play Café het maandelijks terugkerende concept "Boogie Nights". Ditmaal zal 2 O'Clock Ron de allerbeste danceclassics ten gehore brengen.

Zondagavond brengt de Salsa Lounge de tropische sferen weer terug in Rotterdam! In de grote zaal is er vanaf 17.00 uur een hete mix van salsa en merengue! De ultieme plek om het deprimerende Hollandse herfstweer compleet te vergeten. In het Go Play Café zullen Roog en natuurlijk D-Rashid de allerlekkerste latin-house plaatjes uit de koffer toveren. Zoals altijd wordt D-Rashid ondersteunt door de uit Moskou afkomstige percussie virtuoos Andrei Russo.

(toegevoegd:03-11-2003/13:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws