Extrema Exclusive verbouwt De Rechter en Insiders tot grootste club van Eindhoven

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een explosieve opening van Extremas Exclusive-tour in Rotterdam, is het vrijdag 7 november de beurt aan Eindhoven voor dit warme en intieme Extrema-feest. Speciaal hiervoor zullen club Insiders (voormalig 5611) en De Rechter aan elkaar gekoppeld worden, zodat ze tijdelijk de grootste club van Eindhoven vormen!

Om het exclusieve karakter van deze avond extra kracht bij te zetten, zullen de deuren om 22.00 uur geopend worden voor een heuse tea&cakeparty; lekker theeleuten en warmdraaien voor een hete nacht die nog veel in petto zal hebben.

Tussen een prachtig aangekleed Extrema-decor zal iedereen in de Grote Zaal kunnen genieten van de draaikunsten van niemand minder dan Ren Amesz. Hierna is het de beurt aan monsieur Master H. De Franse DJ heeft net zijn nieuwe album Thirteen uitgebracht op Soma Records (DaftPunk) en staat over de hele wereld bekend om zijn energieke draaistijl. Na het draaien op de Winter Music Conference (Miami) is hij een veelgevraagde DJ voor exclusieve shows van Versace en menig jetsetfeest in St. Tropez.

In Insiders zullen Aardvrck en Joost van Bellen het publiek laten genieten van hun kwaliteit om er een waar feest van te maken! De Electroclash-set die Joost draaide op het Exclusive-podium van Outdoor zal bij menigeen nog op het trommelvlies gegrift staan

De Rechtszaal is gereserveerd voor de Extrema All Stars. DJs Rho, John Doe n Boy draaien voor deze unieke gelegenheid de vetste classics. Verwacht een Ibiza-vibe en verdrink in het feest der herkenning!

Het Rechter Caf zal het decor zijn voor host Glamorama; haar resident Dirk Dali nodigt hiervoor een paar vrienden (o.a. JJ-77) uit, zodat je zelfs in het verste uithoekje van De Rechter niet ontkomt aan het Exclusive-gevoel.

Kaarten voor de Rechter zijn alleen via www.extrema.nl te verkrijgen en dus niet in de reguliere voorverkoop. Ben vroeg, want vorig jaar stond De Rechter al vr middernacht bomvol!

Vrijdag 07 November 2003
Extrema Exclusive
De Rechter/Insiders, Eindhoven
Tijd: 22.00 04.00
Entree: 10,-
Info: www.extrema.nl

Na Eindhoven gaat de Extrema Exclusive-tour terug naar haar roots in Maastricht voor le Grande Finale. In het Bonbonnire Theater wordt op 13 december alles uit de kast gehaald om de nu al geslaagde Exclusive-reeks waardig af te sluiten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle bekende vvk-adressen en natuurlijk via www.extrema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws