Masters at Work en Danny Howells zijn er klaar voor, jij ook?

Partyscene Redactie | 30 oktober 2003
headlines


Op 8 november wordt het Paard van Troje omgetoverd tot een ware Smirnoff Experience™ waarbij deze grootheden in de dancemuziek van zich zullen laten horen.

Masters at Work zijn wereldwijd bekend geworden om hun honderden producties, remixen en optredens als dj’s. Vega en Gozalez mixen werkelijk alles wat ze kunnen vinden – house, hip-hop, funk, disco, Latin, African en Jazz – in een universele danstaal.

Of dat al niet genoeg is, staat deze avond nog zo’n andere alleskunner op het podium: Danny Howells. Dat deze man in topvorm is, zal momenteel niemand betwisten. Zijn zojuist uitgebrachte album ‘24:7’ in de Global Underground serie heeft van over de gehele wereld alleen maar positieve reacties gekregen. Dit bevestigt alleen nog maar eens z’n status als een man die alles kan en door hard werk en zijn passie voor muziek niet voor niets al 3 jaar op rij in de DJ Magazine’s top 20 staat.

Deze avond zal Smirnoff® ook nog op een aantal andere vlakken flink uitpakken. Zo zullen de VJ’s Nog Harder de bezoekers met verrassende beelden verwennen, krijgt elke gast een welkomstdrankje, is de locatie volop voorzien van decor en wordt verder alles uit de kast getrokken om er een topavond van te maken.
Naast Masters at Work en Danny Howells, die beide een set van 4 uur laten horen, staan Benny Rodrigues en Stef Vrolijk deze avond nog achter de draaitafels.

Kortom; een avond die je absoluut niet kan en mag missen.

Smirnoff Experience™
Datum: 8 November 2003
Locatie: Paard Van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag
Tickets: 20 euro
Voorverkoop: Free Record Shop
Aanvang: 23.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws