Drie dagen Panama tijdens Amsterdam Dance Event

Partyscene Redactie | 29 oktober 2003
headlines


Panama begint op donderdag met de cd Release Party van Roog en op vrijdag is er een fusie tussen Lust en Decade Of Dance (D.O.D). Zaterdag 1 is het de beurt aan François K & Derrick May (Cosmic Twins) om Panama* op haar grondvesten te doen schudden.

Donderdag 30 Oktober presenteert dj Roog zijn nieuwe CD! Om dit te vieren heeft hij Sandy Rivera (defected) en Brian Tappert (Soulfuric) uitgenodigd. De liefhebber van soulfull funky house zal deze avond ruimschoots aan zijn of haar trekken komen.

Vrijdag 31 Oktober Decade Of Dance meets LUST.
Deze avond neemt de top van de Amsterdamse House! - residents van legendarische clubs als de RoXY, IT en Havana - ons mee een stap terug in de Tijd. De hosts van deze avond, mc’s Spyder en JC verwelkomen de dj’s: Phil Horneman, Groovemaster Johnson, Marcello en Joost van Bellen. LUST en D.O.D. zullen het allerbeste van Toen en het beste van Nu verenigen in een harmonieus geheel.

Zaterdag 1 November, de avond waarop alles mogelijk is!
Derrick May en François K gaan beiden met hun unieke sound Panama*s muzikale grenzen proberen te verleggen. In een 4 uurs back to back set zullen ze het publiek meenemen op een muzikale reis van disco naar Detroit techno met invloeden uit alle dansbare genres. Dit ondersteund door de effecten en beats van François K in combinatie met de ongekende turntablism skills van Derrick May.

Voor meer informatie en de algehele programmering tijdens ADE in Panama* kunt u kijken op de website van Panama www.panama.nl of op
www.h-rt.nl
www.amsterdamdanceevent.nl

(toegevoegd:29-10-2003/10:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws