ROCKIT 22 november: UMEK eindelijk in Utrecht!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Eindelijk... De organisatie van FCA/Club Risk probeert al zo'n 3 jaar om de Sloveense DJ UMEK naar de Winkel van Sinkel te krijgen. Na veel bel- en mailverkeer, 2 opties die weer werden afgezegd, is het dan eindelijk zo ver. Het toeval wil dat met de lancering van het nieuwe concept, genaamd ROCKIT, de Sloveen ook een gaatje had in zijn drukke agenda en dus voor het eerst naar Utrecht afreist.

Deze grondlegger van Techno in zijn Sloveni (Hij organiseerde als een van de eersten grootschalige feesten daar en is de populairste DJ uit Sloveni) wordt bijgestaan door Dave Tarrida en Benny Rodrigues. Dave Tarrida heeft de Winkel van Sinkel op zijn kop gezet tijdens zijn laatste bezoek. Zelden is er een vrij onbekende DJ uit het buitenland, die de zaal zo weet te bespelen. Niet alleen de energie, maar de bliepjes en nadere industrile geluiden die tegelijk de zaal ingepompt worden maken de sets van deze Tresor-resident zo uniek. Niet voor niets is hij dan ook opgenomen in de Cocoon stal. Naast de Winkel van Sinkel, trad Dave Tarrida ook eerder op in Nederland op Awakenings (Now & Wow) en in De Vloer (Het huidige Tivoli/de Helling).

De tent op zijn kop zetten doet Benny Rodrigues elke maand weer in de Winkel van Sinkel, waar hij intussen tot een van de favorieten gerekend kan worden. Niet alleen in de Winkel van Sinkel, maar heel Nederland heeft Benny intussen mogen meemaken en in het hart gesloten. Benny heeft intussen aangekondigd zich in januari 2003 3 maanden te willen richten op muziekproducties en daarom van januari tot en met maart 2004 niet te draaien. Het kan dus nog even...

Zaterdag 22 November 2003
DJ's: UMEK (Slov) // DAVE TARRIDA (Esp) // BENNY RODRIGUES
Sub: Robbie303
Entree: Voorverkoop 16,00 (ex fee) / Deur 18,-.
Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel betalen uiteraard 10,-.
Open 23.00 - 05.30

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws