Paul van Dyk geeft exclusief optreden in Panama!

Partyscene Redactie | 15 oktober 2003
headlines


Paul van Dyk is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde en geliefde artiesten uit de dance scene. Vanaf het prille begin van zijn carrière, toen hij nog aan de andere kant van de Berlijnse Muur woonde, tot aan zijn huidige status van internationaal succesvolle artiest, zijn er drie constante factoren aan te wijzen in zijn werk: zijn liefde voor muziek, zijn talent en zijn verbazingwekkende werktempo. Deze toewijding en passie hebben van hem uiteindelijk een succesvol fenomeen gemaakt, die bekend staat als een van de meest innemende persoonlijkheden uit de dance scene.

Op Reflections, zijn vierde album, is Paul van Dyk op zijn best. Wederom heeft hij het experiment niet geschuwd, wat resulteert in samenwerkingen met artiesten als St. Etienne, Vega 4, Second Son en Jan Johnston. Naast de kenmerkende Paul van Dyk anthems als 'Nothing But You', 'Connected' en 'Spellbound', bevat het album verbluffend mooie songs als 'Time Of Our Lives' (geschreven en opgenomen met het opwindende Britse Vega 4), 'Home' (met Jan Johnston) en 'That's Life' waarop Paul voor het eerst zelf zingt.

Op donderdag 16 oktober zal Benjamin Bates in het voorprogramma van de Duitse grootmeester staan. De avond begint om 22.00 en duurt tot 03.00. Eerdere releaseparty's vonden dit jaar al plaats in o.a. Ibiza, UK, VS en natuurlijk in de thuisbasis Duitsland.

(toegevoegd:01-10-2003/12:54)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws