FLOH met Groove Connectors

Partyscene Redactie | 15 oktober 2003
headlines


Op vrijdag 3 oktober organiseert Groove Connectors
in samenwerking met Smoke Records het feest FLOH. De eerste editie van dit nieuwe concept vindt plaats in Club Corona in Kijkduin. De DJ’s zijn: Joachim, Warren Fellow, Tim J en K-Beat.

De afgelopen tijd is het erg rustig geweest rondom “Groove Connectors”. Wegens het strenge vergunningsbeleid van de gemeente Den Haag mochten er drie geplande Syntech strandfeesten niet door gaan. Maar ze hebben niet stilgezeten. Vrijdag 3 oktober presenteert ze in samenwerking met het net opgerichte label Smoke Record hun terugkomst met het nieuwe concept “FLOH”.

Deze avond zullen er verschillende stijlen worden gedraaid waarbij de opbouw van de avond zal gaan van US Garage naar Classics tot Funky Techno. Alles draait om Groovy muziek, gezellige mensen, een knusse sfeer en uiteraard veel dansen. Kleine gezellige feesten met bekende en onbekende maar talentvolle dj’s.

De DJ’s voor de eerste editie zullen zijn: Warren Fellow (Smoke Records, Eau, Syntech), Tim J (Syntech) & K-Beat (Syntech) en Joachim (Sound Architecture, Off Corso, Reactor). Het feest begint om 22.00 uur en loopt door tot 04.00 uur. Indien mogelijk zelfs tot later. Voor de gemoedelijke prijs van maar € 6,- kun je al kennis maken met het 1e FLOH.

Wil jij met een vriend of vriendin op de gastenlijst komen te staan ga dan naar de winnen rubriek.

(toegevoegd:01-10-2003/10:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws