DJ Monika Kruse exclusief op Extrema Exclusive

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 17 oktober verwelkomt Extremas Exclusive de Duitse dj en producer Monika Kruse voor een exclusieve set in Las Palmas te Rotterdam. De top-dj is momenteel bezig met haar wereldtournee ter promotie van haar nieuwe album Passengers. Deze succesvolle Terminal M-productie met Voodooamt brengt haar tussen bezoeken aan Spanje, Duitsland, Belgi en Japan even naar Rotterdam om tijdens Extrema Exclusive acte de prsence te geven.

In de laatste vijf jaar bezette Frau Kruse regelmatig de Europese dance-charts met haar producties. Momenteel gooit ze hoge ogen binnen de Nederlandse charts met haar laatste release en nummer 1-hit "Latin Lovers" en daarmee mag n ding zeker zijn: de komst van deze dame zal niet onopgemerkt voorbij gaan aan de havenstad.

Extrema Exclusive gaat dit najaar drie, elk unieke, locaties aandoen voor een warm en intiem feestje met aandacht voor het persoonlijke. In Rotterdam strijkt men neer in club Las Palmas. Deze club zal op vrijdag 17 oktober naast Monika Kruse ook voor de djs Rho, Ren Amesz en Rotterdams eigen Benny Rodrigues het toneel zijn. In de 2e area, hosted door Glamorama, zullen de sexy sounds van onder anderen Bart van Wissen, Dirk Dali, Jerry en het Love2party dj-team te horen zijn. Voor de andere Exclusive-data en locaties: zie www.Extrema.nl.

Kaarten voor Exclusive zijn te verkrijgen via het nieuwe e-ticketingsysteem van Extrema op
www.extrema.nl, bij Ticketbox, Tickets Service en alle door Extrema geselecteerde import- en trendshops. Kaarten kosten 15,= vvk (ex fee) en 20,= aan de deur.

EXTREMA EXCLUSIVE
FRIDAY 17 OKTOBER
LAS PALMAS ROTTERDAM
WILHELMINAKADE 66, KOP VAN ZUID
22:00-05:00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws