Maddox voor een jaar gesloten

Partyscene Redactie | 1 oktober 2003
headlines


Discotheek Maddox heeft afgelopen zaterdag haar deuren moeten sluiten omdat er gehandeld zou worden in harddrugs. De politie en de Vlaardingse burgemeester zouden het liefst de deuren van deze discotheek een jaar dicht houden.

Het gerucht dat er in Maddox gedeald werd in harddrugs ging al langer in Vlaardingen. De burgemeester had al een aantal bezorgde ouders aan de telefoon gehad. De afgelopen maanden hebben undercover-agent Maddox verschillende keren bezocht. Deze hebben toen geconstateerd dat er gehandeld werd. Ook zijn er vorig weekeinde in de discotheek drie mensen aangehouden wegens handel in pillen.

Maddox is niet de enige zaak in Vlaardingen waarvan wordt vermoed dat er handel in harddrugs plaatsvindt. De politie heeft ook andere plekken in kaart gebracht. De Maddox is tot nu toe wel de eerste waar ze tegen optreden. De advocaat van Out, de eigenaar van de Maddox, is inmiddels tegen de sluiting in beroep gegaan bij de gemeente.

Vandaag wordt bekend of Extase door mag gaan in Maddox. Als dit niet het geval is wordt er uitgeweken naar een ander locatie; het Hardbeatcafe aan de Haringvliet te Rotterdam. Meer nieuws volgt zo snel mogelijk.

www.maddox.nu
www.x-sound.nl

(toegevoegd:29-009-2003/11:49)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws