Planet V.I.P. is terug!

Partyscene Redactie | 22 september 2003
headlines


Het gonsde al in Leeuwarden en het is waar, Darkraver komt!! We kunnen van hem een supergezellige avond oldschool met onvervalste ouderwetse hardcorekletsers verwachten. Wat deze avond nog specialer maakt is dat je een meet & greet kan winnen met Steve ‘Mr.Bacardi’ Sweet!

How to meet Darkraver?
Vrijdag 3 oktober maak je kans op een meet & greet met de enige echte Darkraver op Planet V.I.P. !!
Hoe kun je de meet & greet winnen met Darkraver?
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een portie lef hebben om je allerleukste, mafste of spannendste (party)foto te sturen naar info@the-vip.nl Vergeet hierbij niet je persoonlijke gegevens en confectiematen te vermelden! Naast diepgaande conversaties met Steve, handtekeningen (overal waar je maar wilt), een goed gevulde fles champagne en gratis kaarten krijgen de winnaars ook gratis kaarten voor alle komende edities van Planet V.I.P. tot aan de zomer van 2004!! Meedoen dus!!

Planet V.I.P. the movie!
Zoals velen hebben kunnen merken hebben we de eerste editie van dit nieuwe seizoen vastgelegd op de filmcamera. Deze film zal in zijn totaliteit de hele avond herhaaldelijk te zien zijn op het grote scherm. Dus voor wie er bij het grote succes van 12 september bij waren: beleef het nog eens haarfijn met ons mee!

Talentroom ronde twee
Deze keer weer twee nieuwe talents. Harold bijt de spits af met een set van techno en hardstyle. Harold is bekend van de Basic Essence feesten in Heerenveen. Na Harold komt Le-One voorheen bekender onder de naam The L. Le-One zal een combinatie tussen hardtrance en hardstyle gaan doen ala Yoji Biomehanika. Wij wachten vol spanning af!

De line up van 3 oktober…

Phat Wax
Resident Phat Wax zal openen met een heerlijke set hardtrance en harde techno. Phat Wax is bekend van Hardventure en 2 Fast 4 Trance. Ook zal Phat Wax binnenkort samen met o.a. Thomas Podagl en Andreas Kramer op Technision staan, het nieuwe technoconcept van megaclub The Bridge in Meppen, Duitsland.

Rabies & Alian
Rabies & Alian nemen het van Phat Wax over met een crossover tussen oldschool, hardstyle en early rave om Steve op te warmen voor de grote show.
Rabies & Alian, de nieuwe residents van Planet Vip die al een dikke 6,5 jaar op feesten in het noorden staan.
Begonnen als oldschool en hardcore dj om later hun stijl te verbreden.
De afgelopen drie jaar op feesten als Uploaded, Illegal Vibes, 2 Fast 4 Trance maar ook meerdere malen op het in het noorden legendarische Above & Beyond. Wie de vorige keren zijn geweest weet wat hem of haar te wachten staat: vuurwerk in de tent.

Darkraver
Wie kent hem nou niet? We hebben het natuurlijk over Steve ‘Darkraver’ Sweet. Dé oldschool en hardcore dj die al jaren aan de ongekende top staat omdat hij de ultieme feestmaker nummer één is in houseland wat onlangs nog te zien was tijdens zijn speciale act op Sensation die als een totale verrassing kwam. We hebben het over de maker van het legendarische hardcorenummer ‘Thunderground’ samen met Vince.

Begonnen als Hiphop dj half jaren ’80. Daarna stripper in verschillende clubs waaronder Parkzicht in Rotterdam waar hij betoverd werd door de klanken van housemuziek. Niet veel later draaide Darkraver op legendarische feesten als Rave the City en vertegenwoordigde hij samen met Gizmo de hardcore uit Den Haag om later op te treden op legendarische feesten zoals Thunderdome, Ravers Religion en Trip to Dreamland.
Iedereen kent de uitvinder van het woord ‘Hakkuh’ natuurlijk van zijn legendarische optredens in vleermuispak, met pruik of met opblaashamer. Niets is te gek voor Mr.Bacardiraver. Ook is Darkraver niet te angstig om even lekker de microfoon te pakken in tegenstelling tot zijn collega’s. Bereid je dus voor op een ouderwets avondje Hakkuh met de Darkraver.
Aangezien Darkraver niet zo veel te zien is in het Noorden van het land is hier nu eindelijk de gelegenheid.
De dames zijn gewaarschuwd !

Jaws
Als Steve zijn tijdelijke rust gaat nemen tijdens de meet & greet neemt zijn goede vriend Jaws het roer van hem over.
Jaws is bekend van feesten als Thunderdome Eastern Edition, Earthquake en Heroes of Hardcore en tegenwoordig o.a. Qlubtempo. Ook maakte hij deel uit van o.a. de Loveparade en en Mayday. Hij zal dan ook goed laten blijken dat hij de rijzende ster uit het oosten is. Wees voorbereid op een flink portie rammen en beuken van een dj met een wereldvisie!

Sneaky-D vs. Darkraver
Onze speciale onaangekondigde gast van de avond is: Sneaky-D. Bekend van het razend populaire radiostation D.O.T.F. elke vrijdagavond te beluisteren op www.dotf.nl Hij zal na zijn set samen met de Darkraver een back2back battle houden. Dit zal dus gegarandeerd staan voor nog meer klappers.
D.O.T.F. heeft al verscheidene bekende gasten gehad zoals Panic, Yves, Stanton en natuurlijk Darkraver. Luisteraars van D.O.T.F. weten waar we het over hebben. Sneaky-D heeft onlangs met zijn radioshow The Kick Off nog gehost, dus mensen opgelet, het wordt nog eens fijntjes overgedaan maar nu met Mr.Bacardi samen.


Aan het einde van de avond zal Darkraver nog een kleine toegift geven. Mensen die dus zaterdag weer moeten werken kunnen beter nu alvast vrij gaan vragen bij hun baas want het is gewoon echt de moeite waard om deze gehele nacht te blijven. Al is het maar om van de gezelligheid en de goede sfeer te kunnen proeven die er altijd heerst op Planet V.I.P. !!

Kaartverkoop
De voorverkoop zal wederom plaats vinden bij VET JEANS te Leeuwarden gevestigd in het winkelcentrum Zaailand 125. Kaarten in de voorverkoop zijn € 8,50 per stuk.
Ook wordt er aan de deur verkocht á € 10,00 per persoon. Elke 50e betalende bezoeker krijgt bovendien van ons een fles champagne cadeau!
Deuren zullen geopend zijn van 22:00 tot 05:30 uur.
Darby and Joan's bevindt zich tegenover de stadsschouwburg de Harmonie op het Ruiterskwartier nummer 41 in Leeuwarden.
More info: www.the-vip.nl


(toegevoegd:22-09-2003/11:54)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws