Met Partynight op reis naar het gewilde Hardhouse Academy in Londen!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Je kunt het je bijna niet voorstellen: nu schijnt de zon nog, maar met een ruime maand is het weer herfst. De tijd voor kaarslicht, lange avonden en Hardhouse Academy! Lekker even helemaal losgaan in een ambiance zoals je deze nog nooit hebt gezien. 25 oktober is een datum die je niet mag vergeten: Hardhouse Academy opent dan haar deuren in de monumentale locatie Brixton Academy te Londen.



Meer dan 20 vooraanstaande djs betreden dit oude Astoria theater om ruim 150 kilowatt pure UK-hardhouse over je uit te storten. Drie keer per jaar is dit het hardhouse-middelpunt van de wereld en jij kan hier bij zijn! Met Partynight begint het feest al hier in Nederland waar je op de bus stapt die je naar Londen en weer terug brengt. Beleef samen met ons dat intense avontuur in de bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.

Vanaf het moment dat de deuren opengaan barst het feest los. Uit verschillende zalen stroomt de muziek je tegemoet. Energievolle Engelsen, Nederlanders, maar ook veel Japanners gaan helemaal uit hun dak, het pand hangt vol decoraties en de zalen zijn voorzien van een spectaculaire laser en videoshow. Achter elkaar komen de meest gewilde hardhouse iconen aan je voorbij: Andy Farley, JP, Tom Harding, Karim, Steve Hill, BK, Nick Sentience, Phil Reynolds, Ed Real, Eddie Halliwell en Cally & Juice zijn maar een aantal van de meest bekende namen. Genoeg om bij ieder hardhouse-minnend mens het hart sneller te laten kloppen.

De locatie, Brixton Academy, is de meest geprezen en onderscheiden Londense dance-tempel. Op het enorme podium in de hoofdzaal hebben vele sterren uit de muziekgeschiedenis opgetreden. Eerst kwamen artiesten als Madonna, the Rolling Stones of Prince voorbij en later meer actuele beroemdheden als Underworld, Prodigy en the Chemical Brothers. Verschillende zalen en tribunes zijn met elkaar verbonden door indrukwekkende klassieke gangen en brede trappen. De meest spectaculaire is de hoofdzaal, waar je je bijna op de binnenplaats van een kasteel waant, compleet met torens en kantelen.

Voor de 5e maal organiseert Partynight een compleet verzorgde trip naar dit wereldwijd bekende feest. Iedereen die reeds mee is geweest kan alleen maar beamen dat het een geweldige ervaring is. Voor een ongekend lage prijs kun je hier aan deelnemen. Alles zit bij het pakket inbegrepen: busreis, overtocht per boot, een entreekaartje voor Hardhouse Academy en natuurlijk een onvergetelijke nacht! Begeleid door eigen hostesses, security, entertaingirls en natuurlijk je medepassagiers begint het feest voor jou dus al op zaterdagochtend, en is pas afgelopen als je zondag weer terug bent in Nederland.

Wil je meer informatie over dit evenement en hoe je kan boeken voor deze trip? Kijk dan uit naar de flyers bij jou in de buurt of surf naar: www.hardhouseacademy.com. Wil je niets missen en zeker zijn van een plaats in de bus, dan kun je direct online boeken. Maar wees er snel bij want voor je het weet is het uitverkocht!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws