Report: Nederlandse primeur voor ON

Partyscene Redactie | 25 april 2003
headlines


Mr. C zei recent zelfs in een interview dat hij Brett als een van de grootste producers van het moment beschouwd. Hiervan getuigt de indrukwekkende lijst met producties en remixen op labels als 20:20 Vision, Classic, Hi-Phen, Icon en zijn 'eigen' label Aesoteric.
Tel daarbij zijn aankomende album op het label Seasons op en je hebt genoegredenen om dit aanstormend talent als eerste te gaan aanschouwen.

De avond ving aan met een sublieme set van ex-future resident Jay Samuel. Deep House en melodieuze Detroit met een harde kick maakten zijn set zowel dromerig als uiterst dansbaar. Mateloos genieten van onbekende kwaliteitsmuziek!

Brett Johnson beantwoordde aan de verwachting. Zijn set bleek net zo
veelzijdig als zijn eigen producties. Van Deep House tot Garage, van Detroit(Kevin Saunderson uit 1988!) tot Acid House met als rode draad Tech House. Groovy Dubs met naadloos gemixte sou-lvolle a capella's profileerden zijn kwaliteiten als DJ en weerspiegelden zijn voorliefde voor NY House. Jackin'
Chicago House bleek een uitstekend middel om de dansvloer in beweging te houden. House in z'n volle glorie! Reikhalzend kijken we uit naar zijn album.

ON zonder Techno, is als Sinterklaas zonder surprises. Remy's set was de ontsteking van de avond. In Progressive gedompelde Tech House en Techno zijn het handelsmerk voor onze nationale trots. Onbegrijpelijk hoe hij zonder een spier te verroeren de meest perfecte overgangen produceert, terwijl het publiek danst als de zee in Biarritz golft. Zweten tot in de laatste uurtjes.

In de lounge werd het Love 2 Party DJ-team deze avond begeleid door een saxofonist. Sander en Little Tim brachten wederom een goede melange van Deep House, Garage en Club. De heren weten altijd een perfecte balans te vinden tussen underground en commercieel. Heerlijk om even te relaxen of gewoon te dansen tot je erbij neervalt.

Keep ON going!

Tekst en foto's: Jeroen Luijks

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws