Underworld live op Impulz Festival 2003

Partyscene Redactie | 15 april 2003
headlines


Dance-liefhebbers kunnen in Nederland maar één keer per jaar de hele nacht doorgaan op een grootschalig openlucht dance event en op zaterdag 28 juni is het weer zover. Dan organiseert UDC de buiteneditie van Impulz, het dance spektakel dat twee keer per jaar in de Brabanthallen wordt georganiseerd. Op 28 juni 2003 pakt UDC flink uit met de buiteneditie van dit evenement: Impulz Festival 2003, op het prachtige recreatieterrein Bussloo/Apeldoorn.

De locatie met zijn karakteristieke meer, zandstrand en bossen is het
perfecte decor voor spectaculaire openluchtfestival, waarbij traditiegetrouw alles uit de kast wordt gehaald op het gebied van produktie en line-up. De voorgaande 2 edities van dit outdoor dance festival werden massaal bezocht en ook dit jaar verwacht de organisatie met 25.000 bezoekers een uitverkocht event. Niet in de laatste plaats omdat het UDC gelukt is de moeder aller live dance acts te kontrakteren: Underworld.

Underworld, zo meldt het management, zal dit jaar niet meer live te
bewonderen zijn tijdens een full scale event in Nederland en het optreden tijdens het Impulz Festival in Bussloo deze zomer belooft alleen al om die reden een legendarische gebeurtenis te worden.

Naast het optreden van Underworld zullen op Impulz de live performances te bewonderen zijn van Lab4, Chicane en de Youngsters. En dat is nog maar het begin. Met 7 stages herbergt het festival de voornaamste hedendaagse dance stromingen. Zo zullen verder Yoji Biomehanica, Kevin Saunderson, Darren Price, Billy Nasty en Don Diablo, om er maar een paar te noemen, het publiek en elkaar opzwepen tot grote hoogten. In totaal zullen meer dan 50 dj’s en live acts aantreden tijdens het Impulz festival 2003. Het festival begint om
21.00 uur en zal de volgende ochtend pas om 07.00 uur eindigen.

Volledige Line up:

Live:-

Underworld
Chicane, Lab 4, The Youngsters
Secret Cinema, David Carretta

DJs:-
Kevin Saunderson, Michel de Heij, Yoji Biomehanika, Darren Price,
Billy Nasty, Umek, Rolando, Jean, Alex Gold, JP, Cor Fijneman, BK, Valentino Kanzyani, SHOKK, CJ Mackintosh, Inland Knights, Tilt, 100%Isis, FC Kahuna, Montana, Bas & Ram, Don Diablo, Les Hemstock, Graham Gold, Misja Helsloot, Fausto, Jel Ford, Danny D, Barth Skils, E-Craig, Jochen, Jurgen, Astrid, DJ Prinz, Fred Numf, DJ Stylists, DJ Paletti, Alan Luna, Baggi, DJ Terry Toner vs Herr ARTer, DJ Whiplash, DJ Dion, DMX Crew dj set

MCs
Marxman, Mighty Mike, Paul T, Lanesra and more

Locatie: Recreatiegebied Bussloo/Apeldoorn gemeente Voorst

Datum: 28 juni, prijs: 42,50 euro, Tickets verkrijgbaar via Ticket Service en de bekende voorverkoopadressen

(toegevoegd:15-04-2003/16:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws