Mick Boskamp is terug

Partyscene Redactie | 2 juni 2006
headlines

Mick & Mel een vrolijk stelNa het avontuur bij ID&T hebben Mick (49) & Mel Kremer (30) rustig nagedacht over wat ze zouden willen doen. Daarom heeft Boskamp al die tijd geen column geschreven en bijna niets van zich laten horen. Maar sinds gister is hij weer aan de bak, en wel als director branded content bij edividual. Mel is daar aangetrokken als editor branded content. Ze zullen zich bezig gaan houden met het ontwikkelen van branded content (o.a. weblogs, mobile marketing, boeken, magazines, games en tv-formats).

Mick Boskamp was tot maart dit jaar hoofdredacteur van Release magazine en daarvoor redacteur van Playboy. Hij schreef daarnaast verhalen in Bassic Groove en columns voor zowel Partyscene.nl als het Engelse trustthedj.com. Ook presenteerde hij radio-programma’s op o.a. 3FM en Slam Radio en televisieprogramma’s voor o.a. Veronica en The Box, waardoor hij nationale en internationale bekendheid kreeg als Nightlife Reporter. In die hoedanigheid heeft Mick zich ook ingezet om nieuw dj-talent te ontdekken en te promoten.

Als redacteur van Playboy is hij jarenlang het gezicht geweest van het blad, wat hem de bijnaam ‘Mister Playboy’ opleverde. Daarnaast interviewde hij de meest uiteenlopende beroemdheden zoals John Lennon, Marvin Gaye, Michael Jackson, Blondie, Tom Jones, John Travolta, Tiësto, Theo van Gogh en Donald Trump.

Mel werkte de afgelopen jaren als free lance journalist/redacteur voor diverse tijdschriften, zoals Men’s Health en Release Magazine. Voordat haar schrijfpassie een serieuze zaak werd, was ze werkzaam in de commerciële en creatieve wereld. Zo was ze o.a. werkzaam als personal assistant voor Paul Hermanides van o.a. Hotel Arena in Amsterdam. In die hoedanigheid was ze ook mede-verantwoordelijk voor de programmering van Tonight, de club van hotel Arena.

De redactie is blij dat Mick en Mel weer vrolijk onder de pannen zijn en hoopt hen weer snel in het Amsterdamse nachtleven te kunnen begroeten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws