Report: Impulz, harder, hardst

Partyscene Redactie | 4 februari 2003
headlines


Koeien, paarden en schapen. In de goede oude tijd vormden zij steevast de grootste groep bezoekers van de Brabanthallen. Vergane glorie? Nee hoor, een vleugje nostalgie zal altijd hier door organisator UDC bewaard blijven want zoals bij elke indoor editie, was de oude Brabantse veemarkt afgelopen weekend omgedoopt tot een sfeervolle markt van een heel ander kaliber: Impulz.
Herman, Bertus en Klara waren vervangen door veel mooie, flink uitgedoste dames en heren, waarbij de primitieve drang van dansen net zo overheersend was als het primitieve graasgedrag van eerst genoemden. Over andere primitieve behoeftes maar te zwijgen…

Opvallend was de grote aandacht die besteed was aan decor en aankleding van de zalen. Dit in grote tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij deze elementen juist veel gehoorde punten van kritiek waren. Grote wereldbollen, goede licht en lasereffecten en grote hoeveelheden VJ schermen zorgden o.a. voor een sfeervol geheel. Ach ja, men is nooit te oud om te leren zeg ik maar, zelfs UDC niet. De sfeer was zoals eigenlijk bij alle Brabantse feesten zeer gemoedelijk te noemen.

Tekst en foto's: Geoffrey Davies

(toegevoegd:02-04-2003/10:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws