Twee kabouters reeds ontvoerd!

Partyscene Redactie | 18 maart 2003
headlines

Op de redactie van partyscene.nl heerst een bedroefde sfeer, maar in de stem van Jack Undercover was ook een lichte trilling te horen. De ellende begon vanochtend. Toen bleek eigenlijk dat niemand van partyscene gister de kabouter onder zijn hoede had genomen. Iedereen dacht van elkaar, dat de ander hem wel zou meenemen. En dit kan natuurlijk niet bij deze gewilde gouden beeldjes!

Maar dit verhaal krijgt nog een staartje. Toen Jack Undercover gister klaar was met het schoonmaken van de Paradiso, ging hij moe maar voldaan met de grote overgebleven gouden decor kabouter naar zijn kantoortje. Hij ging vervolgens even weg en in die vijf minuten is óók zijn eigen decor kabouter ontvreemd. En dit terwijl het leek dat er bijna niemand meer was in de Paradiso. Hier moet bijna wel een bende achter zitten.

Al deze gebeurtenissen laat de organisator niet koud. Jack: “Vorig jaar waren de Stereo Sushi girls de pineut. Ik heb toen een beloning van 25.000 gulden uitgeloofd. Nu ben ik zelf bestolen… en partyscene.nl, maar ik zal de daders krijgen. Natuurlijk door de prijsstijging in verband met de Euro heb ik de beloning dit jaar opgekrikt naar 15.000 Euro. Er zullen oproepen komen te staan in de krant. Ik blijf om me heen kijken ook zeker iedereen in de gaten houden! Vooral cafes willen hun interieur nog wel eens opleuken met een gejatte kabouters.”

Omdat de prijzen voor “Slechtste Portier” en “Slechtste kapsel” niet waren opgehaald, overdenkt de organisatie deze kabouters aan ons te schenken. Maar het liefst krijgen we onze eigen kabouter terug. We doen een oproep aan de ontvoerders om de kabouter bij Jack Undercover of partyscene.nl af te geven of om de kabouters anoniem door onze brievenbussen te schuiven.

Maar vergeet niet hier de de video interviews te bekijken van Kabouter Awards TV vanuit de celebrity room met dj Jean, Laidback Luke, Maz Weston, Brian S en Miss Bunty!

Best DJ: Laidback Luke
Minst irritante MC: Miss Bunty
Best Dressed DJ: Brian S
Afwezig: DJ Jean
Organisator Maz

Om de filmpjes te kunnen bekijken heb je de Quicktime plugin nodig. Deze is hier te downloaden.

Miriam van 't Veer

(toegevoegd:18-03-2003/16:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws