JEFFERSON’S HIGH FIVE

Partyscene Redactie | 18 februari 2003
headlines


Met name na het weekend is het dikke pret op de messageboards, wanneer de feesten van dat weekend worden onderworpen aan (positieve en negatieve) kritiek.

Is er slecht gedraaid of waren de wc’s knudde, je komt er alles over te weten. Het geeft een beter en objectiever beeld dan een partyreport, wat uiteindelijk de mening is van slechts een (1) persoon, te weten de schrijver van dat report.

Het mooie is ook dat er niet wordt gecensureerd , hoe extreem je mening ook is. En geloof, iedereen heeft een mening en wil die mening graag ventileren.

Leuk om te lezen waar men zich allemaal druk over maakt.
Eigenlijk zijn die messageboards het schoolvoorbeeld van een democratische samenleving. In deze tijden is het prettig om te weten, dat we in zo’n samenleving leven.

mail wat je wilt naar djjefferson@chello.nl.

1- JEFF BENNETT – REFLECTIONS EP (JAMAYKA)
Jeff Bennett komt uit Malmo, Zweden, en maakt daar al een jaar of 10 muziek. Hij heeft plaatjes uitgebracht op o.a. Pokerflat en heeft ook een drietal eigen labels. Ditmaal komt hij op het vrij nieuwe Jamayka met een prima EP, vol sfeervolle tech-house. ‘Forcing’ is voor mij de track van deze EP.

2 - JEROME – AUDIO ILLUSIONS EP (IMMIGRANT)
Na vele 12’’es te hebben uitgebracht op labels zoals Music Man, Alola, Outland en Artform, heeft Jerome ditmaal gekozen voor het Amerikaanse kwaliteitslabel Immigrant. ‘Optics’ en ‘Maiden Flight’ zijn mooie tech-house producties vol warme sounds. ‘Shapes and Stripes’ is een soort Elektro ballad, die je moet beluisteren met je ogen dicht voor een optimale beleving.

3 - EBE – THE CONSEQUENTIAL THEORIST (GRAYHOUND)
EBE is Lucas Rodenbusch, een jonge producer met een indrukwekkende staat van dienst. Na labels als Plastic City, Yoshitoshi en Soma, is nu het Californische label Grayhound de gelukkige. De lekkerste track op deze 12” is ‘En Route’, een diepe tech-house productie met mooie sounds.

4 - SVEK - SUNDAY BRUNCH REMIXES (SVEK)
Sunday Brunch is een project van Jasper Dahlback en zanger Mark O’Sullivan en komt uit op het Zweeds toplabel Svek. Er staan op deze 12” drie remixen, waarvan de John Tejada mix er met kop en schouders boven uitsteekt. De vocalen gaan uitstekend samen met de vette sounds van meneer Tejada.

5 - JAY J & CHRIS LUM – FREAKS LIKE US (FLUENTIAL)
Fluential speelt handig in op de populariteit van de heren Jay J & Chris Lum, door deze track uit 2002 te licenseren en te remixen. Op deze 12” (part 2 uit serie van 2) remixen de Mojolators ‘Freaks like us”, ik vind hun Tec mix erg vet. Een pittig groovertje, dat gewoon lekker doorloopt.

Klik hier om naar de tracks te luisteren

(toegevoegd:18-02-2003/13:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws